Kartal'da Hedef Stoper!

Southampton'da forma giyen Lyanco için İngiliz ekibiyle henüz ortak noktada buluşamayan Beşiktaş, Daniel Amartey ismi üzerine yoğunlaştı.

PAYLAŞ

Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş’in “Acilen bir sağ stoper almalıyız” sözü üzerine harekete geçen yönetim, Southampton’da forma giyen Lyanco’nun peşine düştü. 26 yaşında ve 1.87 metre boyundaki oyuncu için İngiliz kulübü ile temasa geçen Siyah-Beyazlılar, bonservis için 4 milyon Euro teklif ederken İngiliz kulübü 8 milyon Euro istedi.

AMARTEY FAVORİ DURUMUNDA

Bu gelişmenin ardından temaslar durma noktasına geldi. Kartal, bu gelişme sonrasında Daniel Amartey ismi üzerine yoğunlaştı. Leicester City ile yollarını ayıran Amartey, Beşiktaş’ta favori durumunda...

EKSİSİ MİLLİ TAKIM'DA OLMASI

Ancak Gana Milli Takımı’nda olması, tecrübeli oyuncunun en büyük eksisi olarak görülüyor. Kazak Bakhtiyor Zaynutdinov’un stoper de oynayabilmesi ve çok yönlü bir futbolcu olması, Siyah-Beyazlılar’ın iştahını kabarttı. Avrupa’dan ise Arsenal’den İngiliz savunmacı Rob Holding öne çıkan isimler arasında bulunuyor.

SAISS'İN DURUMU BELİRSİZ

Kara Kartal’ın savunmadaki önemli ismi Romain Saiss’in durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim, Faslı oyuncunun transfer durumuna göre bir ya da iki transfer gerçekleştirecek.

AFRİKA KUPASI FAKTÖRÜ

Afrika Kupası’nın sezon içinde yapılacak olması nedeniyle hassas davranan Kartal, Colley ile birlikte oynayacak isim konusunda çok seçici olacak.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN