Yüzme

Yüzme Haberleri

Kuzey Tunçelli, Avrupa Şampiyonu!

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda 1500 metre serbest finalinde milli yüzücü Kuzey Tunçelli, 14:58.89’luk derecesiyle Avrupa gençler şampiyona rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Erzurum, Yüzücülerin Akınına Uğradı!

Denizi olmayan Erzurum, bünyesinde bulunan tesisler arasındaki yüksek irtifalı tam olimpik havuzu sayesinde yüzücülerin akınına uğradı. Ukrayna ve Türkiye Yüzme Milli Takım sporcuları Erzurum'da kampa girdi. Sporcuları ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, tatlı ikramında bulundu.

Yüzmede Altın Madalya!

Milli yüzücü Viktoria Zeynep Güneş, Fransa'da düzenlenen 5. Akdeniz Açık Yaş Yüzme Yarışları'nda 50 metre kurbağalamada altın madalya kazandı.

Emre,Madalya İçin Yüzecek!

Milli yüzücü Avrupa şampiyonasında madalya yarışı verecek.

Güneş'ten 4. Altın Madalya!

5. Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu Viktoria Zeynep Güneş, 50 metre ile 100 metre kurbağalama ve 200 metre karışığın ardından kadınlar 200 metre kurbağalamada da altın madalyanın sahibi oldu.

Kıtalararası Yüzme Yarışı Yapıldı!

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbullulara yine renkli ve coşkulu bir gün yaşattı.

Milli Takımı Belli Oldu!

Yüzmede, Dünya Senkronize Şampiyonası ile Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) katılacak Milli Takım kafileleri belli oldu.

Türkiye, Senkronize Yüzmede 11. Oldu!

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) serbest kombine disiplininde yarışan Türkiye Senkronize Yüzme Takımı, finalde 11. oldu.

Manş Fatihi'nin Hedefi İstanbul Boğazı!

İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi'ni 1979'da 15 saat 47 dakikada yüzerek geçen 58 yaşındaki Nesrin Olgun Arslan, kariyerine İstanbul Boğazı'nda yüzmeyi de eklemeyi hedefliyor.

Bakırcı,12.Sırada Yer Aldı!

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) senkronize yüzme solo kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Defne Bakırcı, elemelerde 12. sırayı aldı.

Türkiye,11. Oldu!

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) senkronize yüzme takım elemelerinde mücadele eden Türkiye, 11. sırayı aldı.

Yüzücülerin Olimpiyat Hedefi!

Olimpiyatlari çin Kayseri'de yüzücüleri çalıştıran İtalyan Yüzme Antrenörü Corrado Rosso, "Kayseri THOM'dan en az 3 sporcu katılacak durumda. Türkiye, yüzme branşında hızla gelişecek ve yüzme Türkiye'nin lokomotif sporu olacak" dedi

İstanbul Boğazı'nı Yüzerek Geçecekler!

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 27'incisi düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, 26 Temmuz Pazar günü İstanbul Boğazı'nda yapılacak.

Zeynep Güneş'ten Türkiye Rekoru!

Milli yüzücü Zeynep Güneş'ten 9 yeni Türkiye rekoru.

Geleceğe Kulaç Atıyoruz!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Samsun'da başlattığı Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi'nde ilk dersler başladı.

Elemeler İstanbul'da!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de haziran ayında gerçekleştirilecek Avrupa oyunlarında, senkronize yüzmede mücadele edecek takımların belirleneceği elemeler, 13-15 Şubat tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Yüzmeye Alman Takviyesi!

Yüzmede hizmete girecek Adana Olimpik Performans Merkezi'nin başında Alman Martin Grabowski yer alacak.

Yüzücü Dopingli Çıktı!

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Çinli yüzücü Sun Yang'ın doping yaptığı gerekçesiyle 3 ay spordan men edildiği ve cezasını tamamladığı duyuruldu.

Almanya'da Yüzemedik!

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 32. Avrupa Yüzme Şampiyonası kapsamında bugün yapılan yüzme yarışlarında Türk sporcular elendi.

Toplam 29 haber.