Futbol-Milli Takım

Futbol-Milli Takım Haberleri

Genç Milli Takımlarda Teknik Direktörler Belirlendi!

Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlar Departmanı bünyesinde yer alan Genç Millî Takımlar alt yaş gruplarının teknik direktörleri belli oldu.

Stefan Kuntz, Milli Takımı Bırakıyor Mu?

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktör arayışında olduğu belirtilirken adaylar arasında A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da olduğu öne sürüldü.

Antrenör Eğitim Semineri Tamamlandı!

TFF-TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen “İmam Şanlı zorunlu ve Sürekli Gelişim Semineri” Elazığ'da gerçekleştirildi.

FIFA Dünya Sıralaması Açıklandı!

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Haziran ayı dünya sıralamasını açıkladı.

Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte, A Milli Takım'da!

Türkiye Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz'un yardımcılığına getirdiği Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı

U17'ler Mağlup!

U17 Milli Takımımız, Hindistan'da düzenlenen 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Paraguay'a 3-1 mağlup oldu.

Finlandiya'yı Cenk Avladı!

A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki beşinci maçında Finlandiya'yı 2-0 yendi

Kabustan Puana!

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 2. maçında Ukrayna'yı konuk eden A Milli Takımımız, puanı kurtardı.. Rakibi karşısında peş peşe yediği gollerle 2-0 geriye düşen ay yıldızlılar, sahadan beraberlikle ayrıldı, ikinci maçını da 1 puanla noktaladı

Ömer Toprak'tan Milli Takım Açıklaması!

Yaklaşık 768 günlük aranın ardından yeniden milli takıma çağrılan başarılı savunma oyuncusu Ömer Toprak düşüncelerini dile getirdi.

Oyuncuyla Hoca Arasına Girmeyiz!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile Barcelona forması giyen Arda Turan arasında yaşanan kriz ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

Milliler 1 Puanla Başladı!

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ilk maçında Hırvatistan'a konuk olan A Milli Takımımız, grubuna puanla başladı.. Seyircisiz oynanan mücadelede Hırvatlar 4 kez direğe takıldı, Rakitic'in golünü Hakan karşıladı ve Türkiye sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

İmparator, Neşteri Vurdu!

Fatih Terim, aday kadroya EURO 2016'ya göre 11 farklı futbolcu dahil ederken, Arda, Selçuk, Gökhan Gönül, Semih, Hakan, Caner ve Burak Yılmaz çağrılmadı..

Milli Takımda Sorun Prim!

Fatih Terim'in de, “Aramızda bazı sıkıntılar yaşadık”dediği olayın perde arkasındaki sorunun prim olduğu ortaya çıktı. Buna göre her şey sadece Burak Yılmaz'a yatmayan primden dolayı Terim ile kaptan Arda'nın kavgasıyla başladı, soğukluk da krizler de tırmandıkça tırmandı.

Bitti Demeden Bittik!

EURO 2016 D Grubu 2. maçında İspanya ile karşılaşan A Milli Takımımız, sahadan puansız ayrıldı.. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen ay yıldızlılar, en iyi 3. olarak gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Terim 2016 Kadrosunu Açıkladı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'ya götüreceği 23 kişiyi resmen açıkladı.

Milliler Bitti Demeden Bitmez!

A Milli takımımızın Euro 2016 öncesi Türkiye'deki son hazırlık maçında Antalya'da Karadağ'ı konuk etti, uzun süre golsüz süren maçta uzatmanın son dakikasında Mehmet Topal'la kazanmayı bildi.

Arda'yı Milli Takıma Her Zaman Alırım!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) geniş kadrosunda yer alan takım kaptanı Arda Turan'ın İspanyol basını tarafından haksız yere eleştirildiğini belirterek, "Arda sahipsiz değildir. Arda, orada hiç oynamasa, ben yine de milli takıma alırım." ded

Kartal'ın Defansı Kamil Olacak!

Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İtalya'ya çevirdi. Siyah- beyazlılar, Torino forması giyen Kamil Glik için resmi teklifte bulundu.

Terim'e Mesaj Yolladı!

Darmstadt 98'de forma giyen Türk oyuncu Aytaç Sulu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini milli takıma çağırması durumunda mutlu olacağını söyledi.

Toplam 184 haber.