Aslan'dan Sürpriz Hamle!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Tottenham'dan ayrılması gündemde olan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez için resmi teklifini yaptı.

PAYLAŞ

Galatasaray'dan transferde sürpriz bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılılar'da öncelikli olarak transfer beklenen pozisyonlardan olmayan stoper bölgesi için resmi bir hamle gerçekleşti.

Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Tottenham forması giyen Davinson Sanchez için İngiliz ekibine sözlü teklifini ilettiğini duyurdu.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, Davinson Sanchez'in bonservisi için Tottenham'a 9 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. İngiliz ekibi, bu teklife sıcak bakıyor. Tottenham'ın takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Davinson Sanchez'in transferi noktasında belirleyici detay, oyuncunun tercihi olacak.

Tottenham'dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız ile başka takımlar da ilgileniyor. Romano, 2-3 takımın daha oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Davinson Sanchez'in ismi transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Davinson Sanchez, 2016'nın yaz aylarında ülkesi ekiplerinden Atletico Nacional'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olmuştu. Hollanda ekibindeki performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı savunmacı, 2017'de 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham'a transfer oldu.

Kolombiya Milli Takımı formasını da 54 maçta giyen ve 1 de gol atan 27 yaşındaki stoperin Tottenham ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN