Aslan'a Orta Sahaya Dünya Yıldızı!

Parades transferinde henüz yanıt alamayan Galatasaray, orta saha için rotayı bu sefer Fransız devi PSG forması giyen Marco Verratti'ye çevirdi.

PAYLAŞ

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un orta sahaya transfer istemesi sonrası Erden Timur, gündemine dünya yıldızlarını almaya başladı. 

 

Parades henüz yanıt vermedi

Orta sahaya ilk olarak Arjantinli yıldız oyuncu Parades'i getirmek isteyen Galatasaray, PSG ile anlaşma sağladı. Cim Bom, Fransız temsilcisi ile görüşmelerde olumlu sonuç alırken yıldız oyuncudan henüz yanıt alamadı. Başarılı orta saha Sarı-Kırmızılı kulübün senelik 2.5 milyon Euro önerdiği Paredes'in diğer talibi Roma ile anlaşamazsa Cim Bom’a “Evet” diyeceği öğrenilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

 

PSG'den başka dünya yıldızı listede

Arjantinli dünya yıldızı PSG'den bonservisi ile alan Galatasaray, Fransız ekibi ile yakın ilişkiler kurmaya başladı. Icardi sonrası Parades için de anlaşma sağlamayan Cim Bom, oyuncudan yanıt alamayınca Paris temsilcisinin gözden çıkardığı Marco Verratti'ye kanca attı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Sarı Kırmızılılar, İtalyan yıldızı satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istiyor. Cimbom, kısa süre içerisinde PSG'ye resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor. 

 

Başkanvekili Erden Timur, bu transfer hamlesi için çalışmalarını titizlikle sürdüdüğü ifade edildi. Timur, dünya yıldızını transfer ederek orta saha sorununu çözmek istiyor.

 

10 milyon bonservis

Fransa basınında çıkan iddialara göre ise; Galatasaray'ın İtalyan orta saha için 3 milyon euro kiralama bedelini gözden çıkardığı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar ayrıca futbolcunun sözleşmesine 10 milyon euroluk satın alma opsiyonu koyacak.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN