Futbol-Şampiyonlar Ligi

Futbol-Şampiyonlar Ligi Haberleri

Hiçbir Maç, Oynanmadan Kazanılmaz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kartal,Avrupa'da Tam Gaz!

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Almanya'nın Leipzig takımını 2-0 yenerek 2'de 2 yaptı.

Kartal Avrupa'da ''1-1'' İlerliyor!

Vodafone Arena'da ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Beşiktaş, Dinamo Kiev'e takıldı.. Baskılı oynadığı ilk yarıyı Quaresma'nın harika golüyle önde kapatan Kartal, rakibinin ikinci yarıdaki golüne engel olamadı ve gruptaki ikinci maçından da 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe Turlayamadı!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövaşında Monaco'ya konuk olan Fenerbahçe; tutuk bir oyun sergilediği, hakem Dias'ın kritik kararlar verdiği mücadeleyi 3-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve gözünü Avrupa Ligi'ne çevirdi.

REAL ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU!

Penaltı atışları sonucu Atletico Madrid'i mağlup eden Real Madrid, tarihinde 11. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

Aslan Avrupa'ya ''Devam'' Dedi!

Şampiyonlar Ligi C GRubu'ndaki son maçında Astana'yı konuk eden Galatasaray, zaman zaman zor anlar yaşadığı, geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta istediğini aldı ve Avrupa Ligi biletini aldı.

Aslan,Geriden Geldi!

Maça şok bir golle başlayan Galatasaray, çabuk toparlandı, Benfica karşısında yarım saat içinde de öne geçmeyi başardı.. Kalan sürede üstünlüğünü koruyan Aslan, Şampiyonlar Ligi'nde 10 maç sonra kazandı, gruptan çıkma yolunda umutlandı..

Cimbom,Avrupa'da da Kötü Başladı!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında konuk ettiği İspanya temsilcisi Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladı.

Cimbom'un Rakipleri Belli Oldu!

Galatasaray'ın da mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları çekildi.

Devler Ligi Yolculuğu Bitti!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk'e konuk olan Fenerbahçe'nin yolculuğu noktalandı.

F.Bahçe'nin Rakibi Belli Oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2015-16 sezonu 3. ön eleme turu kura çekimi tamamlandı.

Avrupa'nın Büyüğü Barca!

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus'u 3-1 mağlup eden Barcelona, Devler Ligi'nde 5. kez mutlu sona ulaştı

11 Yıllık Final Özlemi Dindi!

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid ile karşılaşan Juventus, rakibiyle berabere kalarak 11 yıllık final özlemini dindirdi.

Barca Finale Adını Yazdırdı!

Barcelona, sahasında 3-0 yendiği Bayern Münih'e deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde finale adını yazdırdı.

Bayern 75.Dakika Dayanabildi!

İlk 75 dakikasından gol sesi çıkmayan karşılaşmada Messi sahne aldı ve attığı iki şık golle Barcelona'nın Bayern Münih karşısında 3-0'lık bir galibiyet almasını sağladı.

Devler Liginde Eşleşmeler Belli Oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Juve,12 Yıl Sonra Yarı Finalde!

Juventus, Monaco deplasmanından golsüz beraberlik çıkardı, ilk maçta aldığı skorun avantajıyla Şampiyonlar Ligi'nde 12 yıl sonra yarı finale kaldı..

Hernandez,Real'e Tur Attırdı!

Arda Turan'ın kırmızı kart gördüğü maçta bu sezonki 8. Madrid derbisindeki ilk galibiyetini alan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Barca,Yarı Finalde!

İlk maçtaki skorun avantajıyla sahaya çıkan Barcelona, Neymar'ın iki golüyle PSG'yi geçti ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Toplam 73 haber.