Futbol-Spor Toto Süper Lig

Futbol-Spor Toto Süper Lig Haberleri

Cardoza Olmazsa Emenike Olacak!

Benfica'nın istediği bonservis bedelini ödemek istemeyen Fenerbahçe, Cardoza'nın olmaması durumunda Nijeryalı eski golcüsü için Spartak Moskova'yla temasa geçecek.

Barrios'un Alternatifi Hazır!

Trabzonspor, Lucas Barrios'un transferi olmaması durumunda forvet takviyesini de İngiltere Primear Lig'den yapacak.

Yasin K.Erciyesspor'da!

Süper ligin yeni takımı Kayseri Erciyesspor Trabzonsporlu Yasin ile anlaştı.

Beşiktaş Kalesi Zengin!

Beşiktaş, uzun zamandır ilgilendiği Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin ve kulübüyle prensipte anlaştı.

Gakgoş'un Gekas Sevdası!

Bordo-Beyazlılar Akhisar Belediyespor'da geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımının ligde kalmasında büyük payı olan Theofanis Gekas'ı kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başladı.

Bilic'in Atiba Hutchinson Israrı!

Ön libero ve kaleci alarak transfer çalışmalarını sonlandırmak isteyen Karakartallar'da ön libero için düşünülen oyuncuda Bilic ve yönetim arasında sorun çıktı.

Cimbom'a Brezilyalı Sol Bek!

Eksik mevkiler için belirlediği oyuncuları alan Galatasaray, sol bek için de transfer girişimlerini hızlandırdı.

Cenk Mi Mevlüt Mü?

Alternatifli bir kadro oluşturmayı düşünen Fenerbahçe, yerli golcü için atağa geçti.

Fırtına'da Bosingwa İddiası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Portekizli Bosingwa ile anlaştığı iddia ediliyor.

Dembele Gakgoş Oldu!

Elazığspor, Garra Dembele'yi kadrosuna kattı..

Profesör Gakgoş!

Türkiye onu çok tanımıyor, Bordo-Beyazlılar'da neler yapacağı merakla bekleniyor. Ancak bir gerçek var ki, Gakgoşlar'ın yeni hocası Trond Sollied, her gittiği takımda büyük başarılar yaşıyor, şimdi ise, “Sıra Elazığ'da” diyor ve ekliyor: Sürpriz yapmaya geldik.

Antalyaspor'a 10 Numara Golcü!

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla yıldızı parlayan Timur Bayram Özgöz daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Antalyaspor'la resmi sözleşmeye imza attı.

Ronaldinho'da Tarih Belli!

Beşiktaş, Libertadores finali sonrası, yani 25 Temmuz'da dünyaca ünlü yıldızla anlaşmak için Brezilya çıkarması yapacak.

Galatasaray'da Gündem Fransız!

Bruma'dan istediği sonucu alamayan sarı-kırmızılılar, Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan başarılı kanat oyuncusunu transfer ederek, geleceğe yatırım yapmak istiyor.

Yeni Transfer Stoch!

Boluspor karşılaşmasında Fenerbahçeliler'in gözleri, yeni transferlerin üzerindeydi.

Varela Bombası!

Portekiz Milli Takımı'nda da görev yapan Varela, iki kanadın yanı sıra forvette de oynayabiliyor. Hızı ve gol koklama yeteneği ile dikkat çekiyor. Porto ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisinin 5 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

Son Bomba N'Diaye!

Devre arasında Bursa'dan Sunderland'a 4.7 milyon Euro'ya giden N'Diaye için Beşiktaş'ın devreye girdiği öğrenildi. İlk etapta kiralık formülü için görüşmelerin yapıldığı öğrenildi

Fener'in Yeni Gol Makinesi Cardoza!

CAS, yürütmeyi durdurdu, Sarı-Lacivertliler coştu. Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, idari menacer Hasan Çetinkaya'yı Portekiz'e yolladı, taraftarı coşturacak güzel haber an meselesi.

Bana Onları Alın!

İmparator bir yandan Devler Ligi'nde başarıyı, ligde şampiyonluğu getirecek kadroyu kurmaya çalışıyor. Bir yandan da geleceğin Aslan'ı oluşturmak istiyor. Bu projenin en önemli ayağı Bruma ve Emre Can