Antalyaspor'un Hedefi Boca Juniors'un Yıldızı!

Güçlü bir hücum hattı yaratmayı hedefleyen Antalyaspor, yönünü Güney Amerika'ya çevirdi. Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Boca Juniors forması giyen Kolombiyalı Sebastian Villa'ya teklifini sundu.

PAYLAŞ

Yeni sezonda alternatifli bir hücum hattı yaratmayı planlayan Antalyaspor, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Stuttgart’tan ayrılan Tanguy Coulibaly ile temas kuran Kırmızı-Beyazlılar, alternatif isimler üzerine de görüşmelerini sürdürüyor. Akdeniz ekibi, Boca Juniors’tan Sebastian Villa’ya resmi teklifini sundu. 

Maaşında indirim bekleniyor

Transfer önceliğini forvet ve kanat oyuncularına veren Kırmızı-Beyazlılar, sağ ve sol kanatta oynayabilen 27 yaşındaki Kolombiyalı ile pazarlıklara başladı. Yapılan görüşmelerin ardından henüz bir anlaşma sağlanamazken, taraftarların para konusunda henüz bir orta yol bulamadığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar tarafından görüşmelerin sürdürülmesi için Kolombiyalı futbolcunun maaşında indirime gitmesi bekleniyor.

 Arabistan'da teklif geldi

2018 yılından bu yana Boca Juniors forması giyen deneyimli futbolcuya Antalyaspor’un yanı sıra Suudi Arabistan’dan da tekliflerin geldiği öğrenildi. Kolombiya Milli Takım formasını da giyen Villa’nın, gelen teklifleri tek tek değerlendirdikten sonra kararını vereceği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN