Fener'den Bir İmza Daha!

Sarı-Lacivertli takım Brezilyalı stoper Becao ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

PAYLAŞ

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bir bomba daha patlattı. Sarı-Lacivertli takım Brezilyalı stoper Becao ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir.

 

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

BECAO KİMDİR?

19 Ocak 1996 Salvador doğumlu olan Becao kariyerine Bahia'da başladı. Ardından CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen oyuncun 2019 yılında 1.6 milyon Euro karşılığında İtalya Serie A ekibi Udinese'ye transfer oldu.

İtalyan ekibinde 130 maça çıkan Brezilyalı stoper 6 gol atıp 3 asist yaptı. Bu sezon 28 maçta 2 gol atıp 1 gol asist yapan oyuncu takımının savunmada önemli isimlerinden biri oldu.

Kariyerinde toplam 177 maça çıkan 1.91 boyundaki stoper 6 gol atıp 3 asist yaptı. Bu süreçte 45 sarı 1 kırmızı kart gördü. Deneyimli stoper 2018/2019 yılında kariyerindeki tek kupa olan Rusya Süper Kupası'nı kazandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN