Aslan'da Lukaku Sesleri!

Galatasaray'da Icardi transferinde oyuncunun eşinin sağlık problemleri nedeniyle gecikme yaşaması nedeniyle Romelu Lukaku gündemine aldı.

PAYLAŞ

En uçta tartışmasız isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray’da gündeme dünyaca ünlü bir yıldız daha geldi. Son aşamaya getirdiği Icardi transferinde oyuncunun eşinin sağlık problemleri nedeniyle gecikme yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın adı Romelu Lukaku ile anılıyor.

Yıldız ismin menajerler tarafından Sarı-Kırmızılı ekibe önerildiği ifade ediliyor. Sezonu Inter’de tamamlayan ve Chelsea’ye geri dönen Lukaku’nun burada kalmak istemediği belirtilirken, 30 yaşındaki golcünün Türkiye'de bir otelde çalışması da dikkat çekti.

Bir an önce yeni bir takım bulup yeni sezona hazırlanmak isteyen Lukaku’nun, Antalya’da tek başına antrenman yapması ’Galatasaray’dan haber bekliyor’ iddialarına neden oldu. Galatasaray Yönetimi herhangi bir görüşme olup olmadığı yönünde bir açıklamada bulunmazken, Icardi’nin transferinde problem yaşanması durumunda Galatasaray’ın Lukaku önerisine sıcak bakabileceği ifade edildi.

30 yaşındaki golcü oyuncunun mevcut piyasa değeri 40 milyon Euro civarında seyrederken, Sarı-Kırmızılı ekip Lukaku’nun menajerleriyle masaya oturması durumunda görüşmenin sadece kiralık üzerinden olabileceği de gelen bilgiler arasında.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN