Zaha'nın Alternatifleri Belli!

Wilfried Zaha transferinin zora girmesiyle Fenerbahçe, alternatif isimlere yöneldi.

PAYLAŞ

 

Wilfried Zaha transferinin zora girmesiyle Fenerbahçe, alternatif isimlere yöneldi. Zaha'nın Crystal Palace'ta kalma ihtimalinin güçlenmesi sonrası yönetim listedeki diğer kanat oyuncuları için çalışmalara başladı ve iki yıldız ismin transferi gündemde.
 
Fenerbahçe’nin transferdeki hedeflerinden biri, skor desteği sağlayacak bir kanat oyuncusunu kadroya katmak.
 
Bonservisi elinde olan Wilfried Zaha, 1 numaralı adaydı.Ancak Fildişi Sahilli oyuncunun, Crystal Palace’ın yeni sözleşme teklifine ‘evet’ deme ihtimalinin güçlenmesiyle birlikte yönetim, listesinde yer alan diğer kanatlara yöneldi.
 
Bu isimlerden ilki Arnaut Danjuma...
Villarreal forması giyen Danjuma, geçtiğimiz sezonun devre arasında Everton tarafından sağlık kontrolünden geçirildi.Ancak Tottenham son anda devreye girerek, Hollandalı yıldızı 30 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiraladı.
 
İngiliz ekibi, sezon sonunda opsiyonu kullanmadı ve Danjuma, İspanya’ya geri döndü.Fenerbahçe, Villarreal’in kadroda düşünmediği 26 yaşındaki kanat oyuncusunu aynı Tottenham gibi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.
 
Sarı-Lacivertliler’in ikinci alternatif olarak ise 10 milyon Euro’luk bir teklif yapabileceği kaydedildi.Her iki kanatta ve forvette görev yapabilen Danjuma, 6 kez giydiği Hollanda Milli Takımı forması altında 2 gol kaydetti.
 
Sarı-Lacivertliler’in listesindeki diğer isim ise Lyon’da mutsuz olan Ekambi.
 
Tecrübeli oyuncu geçen sezonun ikinci yarısını Rennes’de kiralık olarak geçirmişti.
30 yaşındaki oyuncunun Fransız ekibiyle 1 senelik daha sözleşmesi var.Ancak Ekambi, Lyon’a dönmek istemediğini kulübe bildirdi.
 
Tarafların sözleşmenin feshi için görüştüğü kaydedildi.Durumu takip eden Fenerbahçe’nin oyuncunun menajeriyle iletişime geçip, durumuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.
 
Ekambi de Danjuma gibi forvet ve kanatlarda görev yapabiliyor.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN