Vedat Muriç,Fenerbahçe'de!

Galatasaray'a gitmesine kesin gözüyle bakılan Kosovalı golcünün transferinde Fenerbahçe eşi benzeri görülmemiş bir manevra yaptı ve işi bitirdi.

PAYLAŞ

Vedat Muriç için yaşanan Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde, Sarı-Lacivertliler ezeli rakibine son dakika çalımı attı. 

Muriç, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle ilk etapta Sarı-Kırmızılı takımın teklifine olumlu yanıt vermişti. 

Hatta menaceri Haluk Canatar, Galatasaray ile anlaştıklarını, Rizespor ile bonservis sorununun çözülmesini beklediklerini ifade etmişti. 

Cim Bom, Kosovalı golcünün forma numarasını bile belirlemiş, taraftarlar da KAP açıklamasını beklemeye başlamıştı. Ancak tam bu noktada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç devreye girdi. 

Öncelikle Rizespor yöneticileriyle görüşüp tekliflerini ileten ve uzlaşma sağlayan Sarı- Lacivertliler, önceki gece büyük bir operasyona imza attı. 

Özsoy ile Comolli, bu sezonki projelerini anlatırken; Muriç de bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyacağını söyledi. 

Birkaç gün önce Rize’de bir yıl daha oynayacağını belirtip transfer meselesini kapattığını açıklayan Muriç, bu zirvenin ardından rotasını Kadıköy’e çevirdi. 

Ali Koç’un başrolü oynadığı operasyonun ardından Fenerbahçe hem önemli bir golcüyü kadrosuna kattı, hem de Galatasaray’dan Emre Akbaba’nın rövanşını aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN