Süper Ligi Salllayacak Transfer!

İspanyol ekibinin başarılı ismi Ivan Rakitic, menajerler aracılığıyla Siyah Beyazlı yönetime önerildi, çalışmalar başladı.

PAYLAŞ

Orta sahayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş’a menajerler tarafından dünyaca ünlü yıldız önerildi. Bu teklif, büyük heyecan yarattı. 35 yaşındaki oyuncunun kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen bonservisini alabileceği iletildi. Yönetim operasyon için hemen düğmeye bastı.

IVAN RAKITIC BOMBASI

Alexis Beka Beka, Daler Kuzyaev, Manuel Lanzini gibi isimler için çalışmalarda bulunan yönetime son olarak menajerler aracılığıyla önemli bir isim önerildi... O futbolcu, İspanya La Liga ekibi Sevilla’nın formasını giyen dünyaca ünlü orta saha Ivan Rakitic.

Ivan Rakitic, 35 yaşında olmasına rağmen istikrarını koruyor... Başarılı orta saha, Sevilla formasıyla geçen sezon tam 51 karşılaşmada görev yaptı.

BEDELSİZ GELEBİLİR

Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcunun, bonservisini alarak bedelsiz olarak transfer olabileceği bilgisi, Beşiktaş Yönetimi’yle paylaşıldı. Başarılı oyuncu, geçen sezon Sevilla’yla tam 51 maça çıkıp 2 gol ve 6 asistle oynamıştı. Kariyerinde daha önce Barcelona ve Schalke gibi takımlarda da oynayan Hırvat futbolcu, 4 milyon Euro piyasa değerine sahip.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN