Redmond'un Alternatifi Çin'de Bulundu!

Beşiktaş, geçen sezonun yaz transfer döneminde de gündeminde bulunan Matias Vargas'ı tekrar radarına aldı.

PAYLAŞ

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, transferde gaza bastı. Takviyelerin gecikmesi ve görüşülen oyuncuların ezeli rakiplere kaptırılması sebebiyle taraftardan tepki gören Ahmet Nur Çebi yönetimi, listedeki isimler ile temaslara başladı.

Redmond'ın alternatifi belirlendi

Geçen sezon Southampton'dan kiralanan Nathan Redmond'ın gösterdiği performans beğeni toplarken Siyah-Beyazlılar, İngiliz kulüp ile olan sözleşmesinin sonuna gelen oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Eşinin Türkiye'de yaşamaya sıcak bakmadığı Redmond cephesinde henüz net bir karar verilmiş değil. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Redmond'ın alternatifini belirledi.

Vargas transferi için görüşmelere başlandı

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, bir dönem kiralık olarak Adana Demirspor'da forma giyen Matias Vargas'ı listesine aldı. Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübü Shanghai Port ile görüşmelere başladı.

Vargas'a 3 yıllık sözleşme

Çin Ligi ekibi Shanghai Port ile anlaşmanın sağlanması halinde Matias Vargas ile imzalanacak sözleşme ortaya çıktı. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Arjantinli futbolcu ile 3 yıllık kontrat imzalayacak.

Çin, Vargas için 4 milyon Euro ödedi

2019 yılında ülkesi Arjantin'den Espanyol'a 10.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Vargas, 2021'de Adana Demirspor'da gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Espanyol'a geri dönen kanat oyuncusu, geçen sezon başında Çin temsilcisi Shanghai Port'a 4 milyon Euro bonservis bedeline imza attı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN