Pendikspor,Bombaları Patlattı!

Süper Ligin yeni takımı Pendikspor, transferde atağa kalktı. Eyüpspor'dan Halil Akbunar'ı 1 yıllığına kiralayan İstanbul ekibi Beşiktaş ve Galatasaray'dan da transfer yaptı.

PAYLAŞ

Süper Lig'de kalıcı olmanın hesaplarını yapan İstanbul ekibi, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yürütüyor. İstanbul temsilcisi, Eyüpspor'dan milli kanat oyuncusu Halil Akbunar'ı 1 yıllığına kiraladı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Eyüpspor'un Westerlo'dan 1.2 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Halil, Pendik ile yeniden Süper Lig'de boy gösterecek. Eflatun Sarılılar'da 17 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu, 1 gol, 2 asistle oynadı. 

Göztepe'de 10 yıldır A takımda yer alan kanat oyuncusu Halil, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig'de Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Bir dönem A Milli Takım'a da seçilen Halil Akbunar, İzmir ekibindeki son sezonunda 32 maçta 4 gol atıp 1 milyon Euro bonservisle Westerlo'ya gitmişti.

Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmak için kollarını sıvayan İstanbul temsilcisi, Halil Akbunar'ın ardından transferlerini sürdürüyor. Kırmızı Beyazlılar'da teknik direktör Osman Özköylü, Radyospor'a konuştu ve Emre Taşdemir, Sequeira, Welinton ile Georgios Tzavellas ile anlaştıklarını, bonservisi elinde olan Pelkas'a ise tekliflerini sunduklarını açıkladı, şu ifadeleri kullandı:

'RESMİ SÖZLEŞME İMZALADIK'

"Galatasaray'dan ayrılan Emre Taşdemir ile resmi sözleşme imzaladık. Braga’da forma giyen deneyimli sol bek Sequeira, Beşiktaş'tan ayrılan stoper Welinton, daha önce ülkemizde Alanyaspor'da oynanan Yunan savunmacı Georgios Tzavellas ile anlaştık. Pelkas önemli ve ligimizi bilen bir oyuncu. Pelkas'a teklifimizi ilettik ve görüşme yaptık. Transfer süreci devam ediyor."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN