Orta Sahaya 3 Aday!

Yeni sezon transfer döneminde de yıldız oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, orta saha transfer listesine Ndombele, Paredes ve Fred'i aldı.

PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Galatasaray'da orta sahaya transfer hamlesi devam ediyor. Cim Bom'da Erden Timur, orta alana yıldız oyuncuları transfer etmek için görüşmelerini sürdürürken Ndombele, Paredes ve Fred'i listenin başına yazdı. Sarı-Kırmızılılar, üç isimden birini kadroya dahil etmek istiyor. Detaylar...

8 numara transferi şart

Teknik direktör Okan Buruk, transfer dönemi boyunca önceliğini 8 numara pozisyonuna verdi. Buruk, yönetimden orta alana bir yıldız transferi istediği ifade edildi.

Fred sonrası iki isim daha

Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir devam eden Fred temaslarının ardından, alternatif olarak listenin tepesindeki diğer oyuncular için de girişimlerini hızlandırdı.

3 isimden biri transfer olacak

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray, kısa süre içerisinde Ndombele, Paredes veya Fred’den birini renklerine bağlayacak.

Galatasaray, İstanbul'a getirmek istiyot

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, hem bu üç oyuncuyla hem de kulüpleriyle pazarlıklara devam ediyor. Maliyet ve performans açısından en uygun olan orta sahanın, vakit kaybetmeden İstanbul’a getirilmesi planlanıyor.

Fred kabul etti, kulübü ikna olmadı

Manchester United’ın Brezilyalı orta sahası Fred’le el sıkışan Galatasaray, bir süredir Manchester United’la da pazarlıklara devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde İngiltere’ye giden Erden Timur, bu operasyonu bizzat bitirmeye çalıştı.

Ndombele yeşil ışık yaktı

Milliyet'in haberine göre, Sarı-Kırmızılı kulübün son olarak Tottenham’a vadelerle 8 milyon Euro’luk bonservis önerdiği öğrenildi. 26 yaşındaki Fransız futbolcu Ndombele'nin Galatasaray’a yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

PSG tamam, Parades bekleniyor

Gündemdeki bir diğer önemli isim kuşkusuz Leandro Paredes. Galatasaray’ın daha sezon bitmeden görüşmelere başladığı Arjantinli yıldızın transferi için PSG ile 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandığı iddia edildi.

 Icardi’nin imzasının ardından artık Paredes’in de Galatasaray’a olumlu bir cevap vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN