Muşspor'dan İmza Şov!

3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Muşspor Kulübü teknik direktör İsmail Cem Cambaz ve kadrosuna kattığı yeni transferler için imza töreni düzenledi.

PAYLAŞ

3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Muşspor Kulübü teknik direktör İsmail Cem Cambaz ve kadrosuna kattığı yeni transferler için imza töreni düzenledi. Kulüp, 12 oyuncuyla sözleşme yenilerken 9 yeni ismi de kadrosuna katmayı başardı. 

Muşsspor Kulübü Başkanı Nevzat Kaya himayelerinde Sait Halit Paşa Yalısı’nda gerçekleşen imza törenine teknik ekip, eski ve yeni transferler katıldı. Törende ilk olarak geçtiğimiz sezonu Muşsspor’da geçiren 12 oyuncu ile yeniden sözleşme imzalandı. Başkan Nevzat Kaya ile birlikte Taha Tunç , Tibet Öniz , Yusuf Acer , Mehmet Aslanboğa , Arda Çakmak , Ömer Çetinbaş , Emircan Birinci , Efe Karaoğlu, Kadir Torbacı , Egeberk Gabel , Mehmet Eksik ve Oktay Bala kendilerini Muşspor’a bağlayan sözleşmelere imza attı. 

9 TRANSFER KADROYA KATILDI

Daha önce anlaşmaya varılan 9 yeni transferle sözleşme imzalandı. Yeni transferler İlker Günay , Muhammed Fatih Yıldırım , Fatih Kızılay , Kaan Güdü , Ahmet Abdullah Çakmak , Mahsun Capkan , Melih Kılıç , İlker Avşar ve Sezer Yıldırım kendilerini Muşspor’a bağlayan sözleşmelere imza attı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN