Milanlı Yıldız Adana Demirspor'a Doğru!

Adana Demirspor'un anlaşmaya vardığı son olarak Fransız ekibi AJ Auxerre'in formasını giyen 28 yaşındaki Senegalli forvet M'Baye Niang bu akşam Adana'da olacak.

PAYLAŞ

UEFA Konferans Ligi'ne katılmak için eleme turlarında mücadele eden Trendyol Süper Lig'in başarılı ekibi Adana Demirspor bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Mavi Şimşekler'in anlaşmaya vardığı yıdız bir isim kente geliyor.

Eski Milan'lı, Adana'ya geliyor

Adana Demirspor'un prensip anlaşmasına vardığı son olarak Fransa Ligi'nde AJ Auxerre forması giyen Senegalli forvet M'Baye Niang bu akşam geç saatlerde Adana'da olacak. 

Sözleşme süresi belli oldu

Adana Demirspor 28 yaşındaki Senegalli golcü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Adana Demirspor 1.88'lik yıldızın kariyerindeki 11. kulüp olacak.

Adana Demirspor'un 896 milyonluk yeni yıldızı

28 yaşındaki M'Baye Niang için kariyeri boyunca toplam 30.3 milyon Euro (896 milyon TL) bonservis bedeli ödendi. 2012'de İtalyan devi Milan'ın Fransız ekibi Caen'dan 3.3 milyon Euro'ya transfer ettiği Niang; 2018'de 12 milyon Euro'ya Serie A takımı Torino'ya, 2019'da Ligue 1 ekibi Rennes'e 15 milyon Euro'ya transfer oldu.

Balotelli'den sonra ikinci Milan golcüsü

Süper Lig'deki ilk sezonunda daha önce; Inter, Manchester City ve Milan gibi dev takımların formasını giyen golcü oyuncu Mario Balotelli'nin transferi ile heyecan yaratmıştı. İlk sezonunda ligde 18 gol atan yıldız oyuncu sene sonunda İsviçre'nin Sion takımına transfer olmuştu.

Ligue 1'de geçen sezon 30 maça çıktı

Geçen sezon Auxerre forması ile Fransa Ligue 1'de 30 maça çıkan Senegalli golcü 6 defa rakip fileleri sarsmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN