Kerem Demirbay, Cimbom'a Doğru!

Orta sahada hem 10 hem de 8 numara oynayabilecek bir isim arayışında olan Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın da radarına takılan Kerem Demirbay'la anlaşmaya vardı.

PAYLAŞ

Bir yandan Leandro Paredes transferiyle orta sahayı güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray, diğer taraftan hem 10 hem de 8 numara oynayabilecek bir isim peşinde. Bu doğrultuda Bayer Leverkusen’in 30 yaşındaki orta sahası Kerem Demirbay’ı gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın da radarına takılan yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Leverkusen’in 2019 yılında bonservisine 32 milyon Euro verdiği Kerem’in yerli statüsünde sayılması, Aslan’ın iştahını kabartmış durumda. Süper Lig’deki maçlarda ilk 11’de mutlaka en az 3 yerli kullanması gereken Galatasaray, böylece Kerem ve Abdülkerim dışında bir alternatife daha kavuşmuş olacak.

Transferin gerçekleşmesi halinde Kerem Demirbay’ın, Torreira - Paredes ikilisinin önünde oynayabileceği, kenarlardaki Kerem ile Zaniolo’yu adrese teslim paslarıyla destekleyebileceği düşünülüyor. 1.83 boyundaki solak futbolcu, Bayer Leverkusen formasıyla çıktığı 149 maçta 15 gol,İ 30 asistle takımına katkı verdi. Kerem, daha önce oynadığı Hoffenheim’da da 88 maçta 12 gol ve 27 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Geçen yıl yerli rotasyonu konusunda bir hayli zorlanan teknik direktör Okan Buruk, Kerem Demirbay hamlesiyle bir hayli rahatlayacak. Geride Kaan Ayhan, orta saha merkezde Kerem Demirbay, kanatlar ve forvette de Barış Alper Yılmaz, Buruk’un bu yılki jokerleri olacak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN