Kartal, Transferde Büyük Oynuyor!

Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih'in yıldız oyuncusunu renklerine bağlamak adına girişimlere başladı.

PAYLAŞ

Özellikle orta saha hattı için birçok futbolcuyu radarında bulunduran Kara Kartal, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’ten Marcel Sabitzer’in peşine düştü.29 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, Manchester United’da geçirdiği kiralık sezonun ardından Bayern’e dönse de son şampiyonun yeni dönem planlamasında yer almadığı kendisine iletildi.


Bu gelişme sonrasında menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerilen ve jet onay alan 1.77’lik futbolcu için girişimler başladı.


Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in de yeşil ışık yaktığı başarılı oyuncu için tüm şartları zorlayacak.


Piyasa değeri 20 milyon Euro olan ve Bayern’le 2 yıllık kontratı daha bulunan Sabitzer için satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulacak.


Büyük umutlarla kiralık olarak gittiği Manchester United’da tutunamayan yıldız futbolcunun, kariyerine başka bir ülkede devam etmeye olumlu baktığı ve şimdiden ayrılık hazırlıklarına başladığı ifade edildi.Yönetim, yeni haftada başarılı isimle de pazarlık masasına oturacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN