Kartal,Demarai Gray İçin Teklif Yaptı!

Beşiktaş, Everton'da forma giyen Demarai Gray için İngiliz kulüp ile görüştü.

PAYLAŞ

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, transfer çalışmlarına devam ediyor. Ezeli rakiplerine göre yaz transfer dönemini daha sakin geçiren Ahmet Nur Çebi yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda sol kanat için harekete geçti.

Beşiktaş Demarai Gray'i radarına aldı

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Demarai Gray'i radarına aldı. Siyah-Beyazlılar, oyuncunun durumunu öğrenmek için İngiliz kulübün kapısını çaldı.

Everton 10 milyon Euro istiyor

Kara Kartal'ın Demarai Gray transferi için düğmeye basmasıyla Everton ile ilk görüşme gerçekleşti. İngilizler, Gray'in bonservisini 10 milyon Euro olarak belirledi.

İşte transferde Beşiktaş'ın rakipleri

Gösterdiği performans ile dikkat çeken Demarai Gray ile tek ilgilenen kulüp Beşiktaş değil. Premier Lig'den West Ham, Crystal Palace ve Fulham gibi takımlar bu transferde Siyah-Beyazlılar'ın rakibi oldu.

Piyasa değeri 20 milyon Euro

İngiltere'de, Birmingham altyapısında futbola başlayan Demarai Gray, Leicester ve Bayer Leverkusen dönemlerinin ardından Temmuz 2021'de Everton'a transfer oldu. Everton, Demarai Gray için 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro civarında.

Demarai Gray'in performansı

Geçen sezon Everton formasıyla 36 resmi müsabakada görev alan Demarai Gray, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki Jamaikalı sol kanat, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN