Kartal, Coutinho İle Görüşmelere Başladı!

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Aston Villa forması giyen Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak istiyor.

PAYLAŞ

Transferde Daniel Amartey ve Jean Onana ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda 27 Temmuz Perşembe günü Arnavutluk'un Tiran ekibi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş'ta hedef Philippe Coutinho

Bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden siyah-beyazlı takım, rotasını yeniden İngiltere Premier Ligi'ne çevirdi. Hedefteki isim Philippe Coutinho.

Fanatik'te yer alan habere göre; yönetim, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Philippe Coutinho’yu kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. 

Maaşı 4.5 milyon Euro seviyesine kadar indirildi

Yönetimin, oyuncunun menajeriyle yapılan son pazarlıklarda Sambacı’nın istediği maaşı 4.5 milyon Euro seviyesine kadar indirdiği kaydedildi.

 

Liverpool’dan 2018 yılında 135 milyon Euro karşılığında Barcelona’ya transfer olan deneyimli oyuncu, burada tutunamamıştı. 

 

Coutinho, sonrasında Bayern Münih’e kiralanmış, ardından son olarak geçen yıl 20 milyon Euro karşılığında Aston Villa’ya transfer olmuştu. Coutinho’nun kupa koleksiyonunda başta Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere birçok önemli başarı var

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN