Futbol-Milli Takım

Futbol-Milli Takım Haberleri

Şike İddiasına Yalanlama Geldi!

Eski Azerbaycan Milli Takımı kaptanı ve AZAL Teknik Direktörü Tarlan Ahmadov, basında kendisiyle ilgili çıkan "Türkiye bize şike teklif etti" iddialarını yalanladı.

Milli Takım Hakkında Şok İddia!

Azerbaycan Milli Takımının eski kaptanı Tarlan Ahmadov, Türkiye'nin kendilerine şike teklif ettiğini iddia etti.

Terim, TÜFAD Üyeleri ile Buluştu!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi'nin 35. kuruluş etkinlikleri çerçevesinde TÜFAD üyeleri ve Bursa'daki antrenörlerle bir araya geldi.

Gökhan,Hakan,Ömer Milli Takıma!

Hollanda milli maçı için aday kadroya çağrılacak futbolcular belli olmaya başladı.

Arabulucu Völler!

A Milli Takim Futbol Direktörü Fatih Terim, Almanya'da önemli temaslar yaptı.

Terim ile Çalhanoğlu Buluştu!

Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in davetiyle Almanya'ya giderek Türk futbolcuların mücadelesini izleyen Fatih Terim ile Çalhanoğlu arasındaki buzlar da eridi..

Prensiplerimiz Var!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli takımadaki geleceği soru işareti olan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu hakkında konuştu.

Terim,Buzları Eritmeye Gidecek!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in davetlisi olarak Leverkusen'e gidecek, silah olayı sonrasında kriz çözülecek.

Colin Kazım'dan Terim'e Mesaj!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında takımı Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, "İnşallah Fatih Terim beni yeniden milli takıma çağırır" dedi.

Terim Twitter'da

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, internetteki sosyal paylaşım ortamı Twitter'da hesap açtı

Türkiye İçin Çanlar Çalıyor!

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) şubat ayı dünya sıralamasında 52. sıraya gerileyen Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne 4. torbadan girme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Milli Takım Geriliyor!

FIFA'nın yarın açıklayacağı resmi dünya sıralamasında Türkiye ilk 50 dışına çıkmak üzere.

Eğer Mili Takımda Oynamazsam!

Bayer Leverkusen forması giyen milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, Bild ve Express gazetelerine özel bir röportaj verirken Gökhan Töre ve milli takım konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Terim Devrimi Başlattı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde çarpıcı açıklamalar yaptı.

Seminerin ilk Günü Bitti!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nin ilk gün oturumları tamamlandı.

Fatih Terim'den Hücum Emri!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Haliç Kongre Merkezi'deki 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde teknik adamlara tavsiyelerde bulundu

Erkan Zengin,İmzayı Atıyor!

Eskişehirspor'un yıldızı, ödemeleri yapılmadığı için federasyona başvurdu, boşa çıktı. Ancak Erkan Zengin, 5 yılını geçirdiği kulübüyle bir anlaşma yaptı, makul bir satış bedeli belirlendi. Açıklama hafta başı yapılacak, ardından başarılı oyuncu Trabzonspor'a imzayı atacak

Terim'in İlk Devşirmesi Kim?

Fatih Terim'in, Hamzaoğlu ile yeniden doğan Portekizli yıldızı milli takıma almak istediği öğrenildi.

Milli Takımda Alex Sesleri!

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray teknik direktörlüğüne geçince yerine Alex de Souza'nın geçeceği iddia edildi.

Toplam 184 haber.