Futbol-Milli Takım

Futbol-Milli Takım Haberleri

Volkan,Suç Duyurusunda Bulundu!

Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesi kendisine ve ailesine küfür edilmesine ilişkin suç duyurusunda bulundu..

İtalya Benim İçin Bağ!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, FIFA Weekly dergisine röportaj verdi ve çarpıcı sözler söyledi.

Ne Kadar Değer Verdiğimi Gösterdim!

Bayer Leverkusen'de futbol oynayan milli oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın, Gökhan Töre ile yaşadıkları olayın ardından milli takımla aralarına mesafe girmesi morallerini bozdu.

Bir Devir Daha Kapandı!

Teknik Direktör Fatih Terim'den izin aldığı için Disiplin Talimatları'nın uygulanmayacağı milli oyuncuya Futbol Federasyonu Yönetimi büyük tepki gösterdi.

Türkiye Bu Yolda Yılmaz!

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Volkan Demirel krizi ile başlayan Kazakistan sınavını Burak Yılmaz'ın 2 golüyle ve Milli takımımızın istekli futbolla moral yakaladık.

Başımızı Kaldırmalıyız!

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda yarın Kazakistan ile yapılacak maç öncesi takımda sakat oyuncu kalmadığını söyledi.

Terim Mi Oynayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli takım ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Golü Yedik,Tepkiler Geldi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçının ardından açıklama yaptı.

Saraçoğlu'nda Neymar Sambası!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde hayal kırıklığı yaratan A Milli Takım, Brezilya ile oynanan hazırlık maçında da umut vermedi

Terim'e Açık Tehdit!

Leverkusen'in Sportif Direktörü Dirk Mersch, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya davet etmeyen Fatih Terim'e üstü kapalı gözdağı verdi.

Takdiri İlahi,Patron Fatih Terim'dir!

Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim tarafından Milli Takım'a çağrılmayan gurbetçi yıldız, “Karara saygı duyuyorum” dedi.

Ümit Milli Takım Açıklandı!

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 13 Kasım Perşembe deplasmanda Ukrayna 21 Yaş Altı Milli Takımı ile yapacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı.

Terim,Milli Takımı Açıkladı!

Fatih Terim, Türkiye'nin Brezilya ve Kazakistan karşılaşmaları aday kadrosunu açıkladı.

Beş Yıldızlı Sanatkârlar!

Millî Takımımızın 12 Kasım günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacağı Brezilya Millî Takımı için "fenomen" sözü hafif kalır. Bugüne kadar 20 kez düzenlenen Dünya Kupası finallerini hiç kaçırmayan tek takım da onlar, kupayı 5 defayla en fazla kazanan da… Bu zaferlere 7 Copa America ve 3 de Konfederasyon Kupası'nı eklediğinizde dünyanın hiçbir takımının onların yanına yaklaşamadığını göreceksiniz.

Hamzaoğlu'ndan Altınordu'ya Ziyaret!

A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'nu ziyaret etti.

U19 Aday Kadrosu Açıklandı!

19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı'nın 13 Kasım Perşembe günü İzmir'de Polonya ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu teknik direktör Vedat İnceefe tarafından açıklandı.

Ömer ve Hakan'ın Raporları Sahte Mi?

Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçları öncesi sakatlıklarını bahane eden Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun MR sonuçları şoke edici. TFF'ye gönderilen MR'lara göre Hakan “4 ay oynayamaz”, Ömer'in ise “futbol hayatı bitmiş” görünüyor.

Ömer ve Hakan Sakatmış(!)

Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçları öncesi sakatlıklarını bahane eden Ömer ve Hakan 'ın MR sonuçları şoke edici.

Öfkeyle Kalkarsam,Zararla Oturmam!

Türkiye Futbol Direktörü Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı: “Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa bunu da asla kabullenmeyiz.”

Toplam 184 haber.