Galatasaray'ın 7 Transferinde Son Durum!

Galatasaray, Angelino ve Halil Dervişoğlu transferlerinin ardından ya birçok cepheden cevap bekliyor ya da çeşitli sorunları bertaraf etmek için uğraş veriyor.

PAYLAŞ

Galatasaray'da ransfer çalışmaları devam ederken, Angelino ve Halil Dervişoğlu sonrasındaki yeni isimler konusunda bekleyişe geçildi.

Gündemdeki isimler konusunda son durum şöyle:

şöyle:

ICARDI BELİRSİZLİĞİ 

Yeniden anlaşma sağlanan Mauro Icardi, eşi Wanda Nara’nın sağlık problemleri nedeniyle geliş tarihini önümüzdeki günlerde bildirecek.

RASHİCA’DA İNDİRİM BEKLENTİSİ 

Norwich City, Rashica’nın bonservisi konusunda son olarak 10 milyon euroya indi. Galatasaray 7 milyon euronun üzerine çıkmayacak. Görüşmeler tıkandı.

FRED ÖN PLANDA 

Paredes’in bir türlü kararını vermemesi, orta saha için Fred olasılığını güçlendirdi. Galatasaray, Manchester Unitedlı futbolcu için yeniden masaya oturacak.

MUHAMMED’E TALİPLER 

Galatasaray, yerli kaleci için Başakşehir’den Muhammed Şengezer’e talip oldu. Okan Buruk, 26 yaşındaki eldiveni kadroda görmek istiyor.

BAKAMBU BİTİYOR 

Al Nasr ile problemini çözen Bakambu’nun imza atması an meselesi... 32 yaşındaki Kongolu forvet, 20 Temmuz’da UEFA’ya iletilecek listeye yazılacak.

KEREM ISRARI 

Galatasaray, Kerem Demirbay için ısrarını sürdürüyor. Bayer Leverkusen ile pazarlıklar devam ederken, aradaki farkın 2 milyon euro olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN