Fırtına, 5. Transferi İçin Son Virajda!

Kourbelis, Fernandez, Orsic, Onuralp... 4 imzayla birlikte transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor 5. hamlesi için de yoğun mesai harcıyor.

PAYLAŞ

2021/22 sezonunu Abdullah Avcı yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon istediği performansı gösterememiş ve ligi 6. sırada bitirmişti. Önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başlayan Fırtına şimdiden 4 transferi bitirdi.

Pazarlıklar hızlandı

Gomez'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, teknik direktör Nenad Bjelica’nın, Orsic’le birlikte çok istediği Petkovic'in transferinde de artık son viraja girildi. Haftalar önce 28 yaşındaki forvetle temas kuran ve yapılan görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşan Bordo-Mavililer, bonservis pazarlıklarını iyice hızlandırdı.

1 yıl kontratı kaldı

İlk etapta kapıyı 5 milyon Euro’dan açan Dinamo Zagreb, 1 yıl kontratı kalan Petkovic’i yeni sözleşme için ikna edemeyince fiyatı düşürmek zorunda kaldı. Karadeniz ekibi, bu transferi 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle bitirmeyi hedeflerken, son sunulan teklifin bir miktar daha artırılacağı öğrenildi. Trabzonspor, en geç Slovenya kampının ilk haftasında bu işi çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Aynı otelde olacaklar

Nenad Bjelica, Orsic transferinde olduğu gibi bir diğer eski öğrencisi Petkovic için de bizzat devrede. Hatta 4 Temmuz’da başlayacak Slovenya kampında Hırvat hocanın, Dinamo Zagreb yetkilileriyle sıcak temas kurması bekleniyor. Çünkü Hırvatistan kulübü de Slovenya’da Trabzonspor ile aynı otelde kamp yapacak. Fırtına, Petkovic transferini bitirdikten sonra orta saha takviyesine yoğunlaşacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN