Fenerden Pasalic'e Teklifini Yaptı!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta alana da bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin Mario Pasalic için Atalanta'ya yaptığı teklif duyuruldu.

PAYLAŞ

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler'de son günlerde orta saha transferi de gündeme gelmiş durumda.

ARDA GİTTİ, ZAJC BELİRSİZ...
 
Fenerbahçe'nin orta alanından Arda Güler, Real Madrid'e transfer olurken Miha Zajc'ın durumu da henüz netleşmiş değil.
 
Fenerbahçenin Pasalic için Atalantaya yaptığı teklif belli oldu
 
Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Zajc'ın takımda kalıp kalmayacağı belirsizken Fenerbahçe'de orta saha transferi de öne çıkmış durumda.
 
LİSTE KABARIK
 
Fenerbahçe'nin orta saha transferi konusunda birçok isim gündeme gelmiş durumda. Hem merkez orta saha hem de hücuma yönelik orta saha anlamında listede birçok isim yer alıyor. 
 
Fenerbahçenin Pasalic için Atalantaya yaptığı teklif belli oldu
 
Sebastian Szymanski, Kenan Yıldız, Reinier, Leandro Paredes gibi birçok ismin adının geçtiği orta saha transferi konusunda gündeme gelen son isim Atalanta'dan Mario Pasalic oldu.
 
GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ
 
Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinin ardından Serie A'dan yine önemli bir hamle için harekete geçmiş durumda.
 
Sarı-Lacivertliler, Atalanta'nın önemli isimlerinden Mario Pasalic için girişimlerde bulunuyor. Fenerbahçe'nin Hırvat yıldız için yaptığı teklif de belli oldu.
 
İŞTE YAPILAN TEKLİF!
Sky Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Mario Pasalic transferi için Atalanta'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.
 
Fenerbahçenin Pasalic için Atalantaya yaptığı teklif belli oldu
 
Geride bıraktığımız sezonda Atalanta ile çıktığı toplam 33 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlayan 28 yaşındaki oyuncuya yönelik yapılan bu teklife Atalanta sıcak bakıyor.
 
Fenerbahçenin Pasalic için Atalantaya yaptığı teklif belli oldu
 
PASALIC'TEN İSTENEN CEVAP GELMEDİ
 
Atalanta, bu öneriye sıcak bakıyor olsa da oyuncu cephesinden istenen cevap gelmiş değil. Sky Sport, Atalanta'da kalmayı planlayan Pasalic'in Fenerbahçe'den gelen transfer teklifini reddettiğini belirtiyor.
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN