Fener Savunma Hattını Güçlendirecek!

Alexander Djiku'nun transferini resmen açıklayan Fenerbahçe, savunma hattı için çalışmalarını sonlandırmış değil.

PAYLAŞ

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Alexander Djiku'nun transferini resmen açıkladı.

DJIKU İMZAYI ATTI

Sarı-Lacivertliler, transfer dönemindeki 3. bombasını Alexander Djiku ile patlattı. Dün sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirilen 28 yaşındaki stoperin transferi resmen açıklandı. Ganalı savunmacı 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

KUPALAR KAZANMAYA GELDİM

Djiku, ilk açıklamasında, “Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Umarım bu sezonla beraber bütün kupaları kazanmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMİN İNANCI TAM

Yönetici Selahattin Baki, Djiku ile ilgili olarak, “28 yaşında, üst düzey bir stoper. Fransa’nın en üst seviyesinde 220 küsür maç oynamış. Avrupa’da da isim yapmış bir değeri kadromuza kattı” dedi.

Sportif direktör Mario Branco ise, “Umuyorum Djiku, son kulüplerinde olduğu kadar Fenerbahçe’de de heyecanlı olur” yorumunu yaptı.

SAVUNMAYA BİR TAKVİYE DAHA

Alexander Djiku transferini bitiren Fenerbahçe, yine de savunmaya bir önemli takviye daha gerçekleştirmek istiyor.

Szalai’yi satmaya hazırlanan ve Gustavo Henrique’yi de gözden çıkaran yönetim, bu nedenle stoper hattını iki isimle takviye etmek istiyor.

GÖZLER BECAO'DA

Sarı-Lacivertliler’in savunma için 1 numaralı adayı Rodrigo Becao’ydu. Ancak Udinese’nin sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle rota Alexander Djiku’ya çevrilmişti.

Fenerbahçe, Djiku’yu transfer etse de Rodrigo Becao’dan da vazgeçmiş değil.

YENİ TEKLİF YAPILDI

Sambacı için Udinese’ye 8+2 milyon Euro’luk yeni bir teklif daha yapıldı. Torino’nun da benzer bir teklifle Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldığı kaydedildi.

KULÜBÜNDEN KOLAYLIK İSTEDİ

Becao, 2024’te bitecek sözleşmesini yenilemeyeceğini kulübüne ileterek transfer konusunda kolaylık sağlamalarını talep etti. Fenerbahçe, Brezilyalı savunmacıyı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını sonuna kadar zorlamaya kararlı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN