Fener'de Transfer Şov Başlıyor!

Fenerbahçe Yönetimi, bombaları peş peşe patlatıp transfer şov yapmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ

Fenerbahçe Yönetimi, bu transfer döneminde elini çabuk tutup şampiyonluk yarışında İsmail Kartal’ın elini güçlendirmeyi planlıyor. Kent ve Dzeko’ya imza attırıldı, Djiku bitmek üzere. Sarı-Lacivertliler şimdi gözünü diğer yıldızlara çevirdi.

Wilfried Zaha ile yapılan son görüşmede teklif iletildi ve beklemeye geçildi. Şu anda balayında olan Fildişi Sahilli yıldız, tatil sonrası kararını verecek. Yönetim, büyük ses getireceğine inandığı bu transfere büyük önem veriyor.

Sarı-Lacivertliler, orta sahayı Sebastian Szymanski ile güçlendirmek için bir süredir Dinamo Moskova ile pazarlık halinde. 24 yaşındaki yıldızla anlaşma sağlandı.

Rus ekibiyle yapılan görüşmelerde orta yol bulunmaya çalışılıyor. Fenerbahçe, 10 milyon Euro’ya işi bitirmek isterken, Dinamo Moskova’nın talebi 20 milyon Euro’ydu.

Ancak pazarlıkların olumlu ilerlediği, Mavi-Beyazlılar’ın 14 milyon Euro’ya kadar indiği kaydedildi.

Özellikle İsmail Kartal’ın, hem orta sahanın merkezinde hem de forvet arkasında görev yapabilen Polonyalı yıldızı çok istediği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Sebastian Szymanski arasındaki anlaşmanın da sağlandığı vurgulandı. Polonyalı on numaranın sarı-lacivertlilerden yıllık 2 milyon 500 bin euro kazanacağı aktarıldı. Profesyonel kariyerini Avrupa'da devam ettirmek isteyen Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

Taraftarlar yabancı transferlerden gelecek güzel haberleri beklerken, yönetim yurt içinden bir ismin işini bitirdi: Umut Nayir... Bonservisi Eyüpspor’da olan ve geçen sezonu Ümraniyespor’da geçiren tecrübeli oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme için el sıkışmıştı.

Yönetim, Eyüpspor ile yapılan görüşmelerde de sona geldi. Ligi 17 gol ve 3 asistle tamamlayan, Milli Takım’a yükselen Umut’un önümüzdeki günlerde Fenerbahçe’nin Rusya kampına katılacağı belirtildi.

David De Gea... İspanyol file bekçisi 12 yıl formasını giydiği Manchester United’a veda etti. Fenerbahçe, tecrübeli kalecinin durumunu yakından takip ediyordu. Ayrılığın resmiyet kazanmasıyla birlikte Sarı-Lacivertliler’in maliyet araştırmasına başladığı kaydedildi.

32 yaşındaki file bekçisi, Bu sezon transfer piyasasının altını üstüne getiren Suudi kulüplerinin de takibinde. De Gea kariyerine Avrupa’da devam etme kararı verirse, Fenerbahçe’nin bu transfer için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi.

Sarı-Lacivertliler, acil olarak görülen bölgelere takviyeleri yaptıktan sonra gözünü fırsat transferine çevirerek taraftarı ayağa kaldıracak bir isme daha imza attırmayı planlıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN