Fener'de 2 Bölgeye 4 Aday!

Kent, Dzeko, Djiku, Szymanski... 4 yabancı isme imza attıran Fenerbahçe'de transfer son sürat devam ediyor.

PAYLAŞ

Keylor Navas, daha önce de birçok kez Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti. PSG’nin kadroda düşünmediği Kosta Rikalı kaleci, geçen sezonun ikinci yarısını Nottingham’da geçirdi ve takımın Premier Lig’de kalmasında büyük pay sahibi oldu. 1 yıllık kontratı kalan Navas için PSG bonservis istemezse, 1+1 yıllık teklif yapılacağı öğrenildi.

12 yıllık Manchester United macerası sona eren İspanyol file bekçisi boşa çıktı. Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menajeriyle ilk teması kurdu. Tecrübeli kaleciye olan ilgi iletilerek, maddi beklentileri soruldu. Yönetim, De Gea cephesinden gelecek yanıtı bekliyor. Suudi kulüplerinin de 32 yaşındaki yıldızın peşinde olması en önemli sıkıntı.
 
Brezilyalı stoper için Udinese ile uzun süredir pazarlık halinde olan Fenerbahçe, bir türlü anlaşma zemini bulamadı. Atalanta, bu transferde önemli aşama kaydetse de Sarı-Lacivertliler son bir hamle daha yaptı ve bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’yu bulan bir teklif sundu. Sarı-Lacivertliler’in bu rakamın üzerine çıkması beklenmiyor.
 
Djiku’nun Gana Milli Takımı’ndan arkadaşı olan yıldız futbolcu için Southampton’ın kapısı 6.5 milyon Euro ile çalınmıştı. İngiliz ekibinin bu rakamın biraz daha üstünde bir teklif beklediği kaydedildi. Salisu da transfere sıcak bakıyor. Tek soru işareti Djiku ve Salisu’nun aynı anda ocak ayındaki Afrika Uluslar Kupası’na gitme ihtimali.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN