Dusan Tadic Adım Adım Kartal'a!

Beşiktaş'ın transferdeki bir numaralı hedefi Dusan Tadic'te sıcak saatler yaşanıyor.

PAYLAŞ

Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Siyah Beyazlılar, yaklaşık 50 maça çıkacak olan takımı güçlendirmek için düğmeye basmıştı.

Bu doğrultuda özellikle hücum hattı için birçok ismi gündemine alan yönetim, son olarak Hollanda devi Ajax’ın Sırp hücumcusu Dusan Tadic’i hedefleri arasına eklemişti.

34 yaşındaki çok yönlü hücum oyuncusuna 2.5 milyon Euro maaş ile 2 artı 1 yıllık kontrat öneren Beşiktaş, oyuncunun 4 milyon Euro talep etmesi sonrasında teklifini güncellemişti.

Siyah-Beyazlılar, imza parasıyla birlikte yıllık 3.2 milyon Euro seviyesine çıktı. Bu gelişmenin ardından başarılı oyuncuyla Kara Kartal, son yapılan pazarlıklarda geri sayıma geçildi.

Tadic, Ajax’la yaptığı sözleşme fesih görüşmelerini sonuçlandırdı. Kırmızı-Beyazlılar, deneyimli oyuncunun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Ayrılığın resmiyete dökülmesi sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın bu transferi hızlı bir şekilde bitireceği öğrenildi.

Yıldız ismin, önce özel uçakla İstanbul’a getirilmesi ve ardından Siyah-Beyazlılar’la sözleşme imzaladıktan sonra Kara Kartal’ın Almanya kampına katılması bekleniyor.

Ajax formasıyla son 5 sezonda gol ve asist konusunda çift haneye ulaşmayı başaran Tadic, formunun zirvesinde bulunuyor.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN