Cimbom'da Rota Değişti!

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Paredes'den teklife yanıt gelmeyince Manchester United forması giyen Fred için bonservis teklifini yükseltti.

PAYLAŞ

Erden Timur'un PSG ile bonservis konusunda anlaşma sağladığı Paredes transferinde yeni gelişme yaşandı. Arjantlinli oyuncu Cim Bom'a henüz yanıt vermezken Sarı-Kırmızılılar, başka oyunculara yönelmeye başladı. Timur, Premier Lig'den Fred'i transfer etmek için bonservis teklifini yükseltme kararı aldı. Detaylar...

Paredes'e maaş teklifi sunuldu

Cim Bom, Leandro Paredes’ten geri dönüş bekliyor. Arjantinli oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro önerilirken, yıldız futbolcu halen bir dönüş yapmadı. Bunun üzerine Galatasaray başka alternatiflere yöneldi.

Lazio ile görüşüyor

Lazio ile temas halinde olan 29 yaşındaki oyuncu, geleceği ile ilgili olarak henüz net bir karar vermedi. Şampiyonlar Ligi ön elemeleri oynayacak olan Cim Bom, Paredes için daha fazla beklememe kararı aldı. 

Paredes yerine Fred

Leandro Paredes’ten istediği yanıtı alamayan Aslan, rotasını Ada’ya çevirdi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın yıldızı Fred için tekrardan görüşmelere başladı. Cim Bom, yıldız oyuncu için sunduğu teklifi yineledi.

Fred pazarlığı başladı

Fanatik'te yer alan habere göre, Kırmızı Şeytanlar, ilk etapta 9 milyon Euro’ya yakın bir bonservis bedeli talep ederken, Cim Bom ise 6 milyon Euro önermişti. Ancak Paredes transferinin çıkmaza girmesi konusunda Brezilyalı’yı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Sarı Kırmızılılar, teklifini 7 milyon Euro’ya çıkarttı.

Paredes olmazsa Fred

Galatasaray ilk önce Paredes'i kadrosuna katmak isterken ikinci isim ise Fred oldu. Cim Bom, Paredes'in önceliğini İtalya Serie A takımlarına vermesinden rahatsız oldu. Arjantinli oyuncu Galatasaray'a verdiği süreyi tekrar uzatınca Sarı-Kırmızılılar, yanıtı beklememe kararı alarak başka isimlerle görüşme kararı aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN