Cimbom'a Kule Stoper!

Galatasaray, Angelino transferi sonrası savunmaya takviye yapmak isterken gündemine 21 yaşındaki Gürcü Saba Sazonov'u aldığı iddia edildi.

PAYLAŞ

Teknik direktör Okan Buruk'un isteği ile transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gündemine Gürcü savunmacı Saba Sazonov'u aldı. Cim Bom, genç oyuncunun menajeri ile temasa geçti. 

Saba Sazonov gündemde

Rusya basınında yer alan haberlere göre; Sarı-kırmızılılar, Dinamo Moskova forması giyen 21 yaşındaki stoper Saba Sazonov'u transfer gündemine aldı.

Galatasaray menajeri ile görüştü

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın Gürcü stoperin transferi için oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, Dinamo Moskova ile henüz temas kurmadığı vurgulandı.

Dev boyuyla dikkat çekiyor

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Saba Sazonov, 1 metre 94 santimetre boyuyla dikkat çekiyor. 21 yaşındaki futbolcu savunmanın sağ ve sol bölgesinde görev yaparken sol bek olarak oynama yeteneğine de sahip.

1 sene sözleşmesi kaldı

21 yaşındaki stoperin Dinamo Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Saba Sazonov'un güncel piyasa değeri 3 milyon euro. 

Zenit altyapısında yetişen Gürcü stoper, 2021-2022 sezonunda Dinamo Moskova'ya imza attı. 21 yaşındaki oyuncu, Gürcistan Milli Takımı'nda 2 maçta şans buldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN