Cimbom'a Büyük Çalım!

ivasspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız futbolcu Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile anlaştı mı?

PAYLAŞ

Gelecek sezonun ilk transfer bombasını Fenerbahçe patlattı. Galatasaray'ın daha önce ön protokol imzaladığı Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertli oldu.

Yaklaşık 6 aydır adı Galatasaray'la anılan ve hatta ön protokol imzalayan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile anlaştı.

Sarı kırmızılı kulüp, 30 Nisan'a kadar geçerli olan ön protokolün gereklerini yerine getirmediği için fikrini değiştiren Yandaş, Mayıs ayı başından bu yana kendisini ısrarla isteyen Fenerbahçe'ye "Evet" dedi.

İmzalar Kayseri'de atıldı!

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin sportif menajeri olacak olan Emre Belözoğlu, bu transferin bitirilmesinde baş rolü oynadı. Yandaş'a çok sıkı markaj yapan Belözoğlu, başarılı oyuncuyla 5 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçeli yetkililerle Yandaş'ın menajerleri anlaşma için de Kayseri'de buluştu.

Pandemi Galatasaray'ı vurdu!

Galatasaray yönetimi, daha önce ön mutabakat sağladığı Mert Hakan Yandaş ile anlaştığı ücrette pandemi süreci nedeniyle indirim talep etti.

Bu noktada Fenerbahçe de devreye girdi. Oyuncu, protokol süresi geçmesine rağmen sarı kırmızılıların kendisine verdiği sözleri tutmasını bekledi. Ancak bu gerçekleşmeyince Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Otyakmaz sanki işareti vermişti!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçen günlerde Galatasaray ile adları sık sık anılan Mert Hakan Yandaş ve EmreKılınç için, "Herhangi bir yere imza atmadıklarını söylediler. Biz Mert Hakan ve Emre Kılınç'a teklifimizi yapacağız. Son birkaç ayda neler olmuş onu da anlamış olacağız. Bu konu hep biz size soruluyor ama hiç Galatasaray'a sorulmuyor. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur" demişti. Bu sözler de özellike Yandaş'ın Fenerbahçe'ye gideceği yorumlarını güçlendirmişti.

1994 doğumlu futbolcu, bu sezon Sivasspor formasıyla çıktığı 31 maçta 10 gol ile 4 asist kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN