Aslan'a İspanyol Solbek!

Sarı-Kırmızılı kulüp, bonservisi Leipzig'de bulunan, sezonu Hoffenheim'da kiralık geçiren 26 yaşındaki İspanyol sol bek Angelino'nun transferini resmi olarak açıklamaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ

Aslan hasretle beklediği sol beke kavuşmak için geri sayımda... Sarı-Kırmızılılar, Leipzig’in 26 yaşındaki İspanyol yıldızı Angelino’nun transferinde son aşamaya geldi.

İMZA AN MESELESİ! 

Kulübe yakın kaynaklara göre artık bu transferin resmi olarak açıklanması an meselesi.

Sezonu Hoffenheim’da kiralık geçiren, daha önce Manchester City ve PSV Eindhoven formaları da giyen Angelino’nun bonservisiyle birlikte Galatasaray’a imza atması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un listesinde de ilk sırada yer alan Angelino, müthiş bir sol ayağa ve bir savunmacıya göre üst seviye bir top tekniğine sahip.

İspanyol yıldızın en önemli özelliği ise hücumdaki etkinliği. Sadece bu sezon 35 maçta 12 asist yapan Angelino, Leipzig’de ise neredeyse 2 maçta 1 kez skora katkı sağladı.

Mevcut kadrosunda 20 yaşındaki Kazımcan Karataş dışında sol beki kalmayan Galatasaray’da tüm planlar Angelino’yu 8 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına götürmek ve oradaki hazırlık maçlarında oynatmak üzerine kurulu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN