Yerliler de İmza Attı!

Beşiktaş'ta yabancıların ardından yerli transferlerle de basın önünde sözleşme imzalandı..

Futbol Direktörü Önder Özen'in de katıldığı törende kaleciler Tolga Zengin, Günay Güvenç ve kaleci antrenörü Jose Sambade ile basın önünde sözleşme imzalandı.

Önder Özen, Tolga Zengin'in transferinin çok uzun sürdüğünü belirterek, "İlk günden beri üzerinde çok titiz çalışıldı. Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür ederim. Bu transferin bitimindeki son iki haftada çok çalıştı. Bu yüzden sayın Çebi'ye çok teşekkür ederim. Tolga da çok fedakarlık yaptı" dedi.

Jose Sambade ise Beşiktaş'tan ilk teklif aldığında çok düşünmediğini belirterek, "15 dakikada teklifi kabul ettim. İstanbul gibi bir şehirde olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür eden Tolga, "Burada çok güzel arkadaşlıklarımız var. Cenk, Emre ve Günay hepsi çok iyi kaleci. Sambade ile çalışmaktan çok mutluyum. Çünkü öğrenmenin yaşı yok. Sambade'nin genç arkadaşlara daha çok faydası olacaktır" ifadelerini kullandı.

Genç kaleci Günay Güvenç ise "Beşiktaş'tan teklif geldiğinde çok heyecanlandım ve sonuç olarak buradayım. Sambade ile çalışmak harika bir şey" dedi.

Kaleciler ve kaleci antrenörünün ardından yerli oyuncular, Sezer Öztürk, Gökhan Töre, Serdar Kurtuluş ve Ömer Şişmanoğlu ile de sözleşme imzalandı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR