Semih Resmen Antalyaspor'da!

Medicalpark Antalyaspor, 2013-2014 futbol sezonu ara transfer döneminde Giray Kaçar dan sonra, Semih ŞENTÜRK' ü de 1,5 yıllığına renklerine bağladı.

Golcü oyuncu için düzenlenen imza törenine Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer, Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Hakan Mavi ve Yıldıray Yılmaz katıldı.

Başkan Gültekin Gencer, Semih'i transfer ettikleri için mutlu olduğunu belirterek; 1,5 yıllığına imzalanan sözleşmenin devamının gelmesi temennisinde bulundu.

Kendisini 1,5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra; soruları yanıtlayan Semih, geçmişe sünger çektiğini ve bundan sonra Antalyaspor'un başarısı için ter dökeceğini belirtti. 6 aydır kadro dışında olmasına rağmen antrenmanlarını aksatmadığını belirten oyuncu, 10 gün içinde hazırlıklarını tamamlayıp, kupa müsabakalarında da yer alarak, ilk lig maçına kadar hazır olacağını söyledi. Semih, transferinde emeği geçen Başkanımız Gültekin Gencer'e, Yönetim Kurulumuza ve Teknik Direktörümüz Samet Aybaba'ya teşekkür ederek; 23 numaralı forma ile gazetecilere poz verdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR