Çilekleri Kendimiz Yetiştireceğiz!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.
NTV Spor'da %'de 100 Futbol programına konuk olan Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:
"Bir forvet ihtiyacımız var. Yabancı da yerli de olabilir. Ofansif bir kanat oyuncusu bakıyoruz. Çok acil değil ama alabiliriz. Destekleme amaçlı bir stoper alabiliriz. Ya da Dany dönüyor, bizim oyuncumuz. Onla da devam edebiliriz."
"Çilekleri kendi içimizden yetiştireceğiz. Hazır almaya gerek yok."
Güntekin Onay: "Podolski-Gignac gibi isimler geçiyor."
Hamza Hamzaoğlu: "İsmi geçen oyuncular geniş listemizde var. Karar verip henüz görüşmeye başlamadık."
"3-4 oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Dzemaili ile görüşeceğiz, daha ayrılığı kesinleştirmedik."
"Tekrar şampiyon olabileceğimiz bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bir sene daha şampiyon olursak daha da güçleneceğiz."
"Bazı oyuncularımıza dolaylı yoldan teklifler geliyor ama bizi tatmin eden teklifler olmadı hiç."
"Serdar Aziz düşündüğümüz oyunculardan biri. Devre arasında da düşünmüştük ama vazgeçtik, Koray'la devam ettik."
Güntekin Onay: "Sağ beke transfer yapacak mısınız?"
Hamza Hamzaoğlu: "Sabri'yi transfer edeceğiz. Bulursak alacağız, 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için."
"Melo'nun 1 yılı daha var. Şu an gelen teklif yok. Melo ile konuşacağız, Sneijder ile konuşacağız, Sabri ile de konuşacağız. 1 yılı kalan isimlerle oturup konuşacağız."
Rıdvan Dilmen: "Sol bek düşünüyor musunuz?"
Hamza Hamzaoğlu: "Düşündüğümüz gibi bir sol bek bulursak alacağız."
"İsteyenler var ama Semih'i göndermek istemiyoruz. Çok iyi bir teklif gelirse düşünürüz."
"Taraftarlarımıza şampiyonluk sözü veremeyebiliriz ama Galatasaray'a yakışır oynayacağımızın sözünü verebiliriz."