Spor Gündemi

Spor Gündemi Haberleri

Mehmet Atalay Kalp Krizi Geçirdi!

Genel seçimlerde AK Parti'den Trabzon Milletvekili aday adayı olan eski Spor Genel Müdürü ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın İstanbul'da ki evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Dersimspor,3.Ligde!

Dersimsporr, BAL Ligi'nde 44 Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve 3. Lig'e yükseldi.

Tekirdağspor 3.Ligde!

Tekirdağspor, BAL Ligi'nde Kocaelispor'u 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve 3. Lig'e yükseldi.

Profesyonel Hakemlik Başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde uzun yıllardır pek çok kez gündeme getirilen profesyonel hakemlik konusunda dev bir adım attı.

Solaklara Özel Futbol Topu!

PUMA ve Arsenal Futbol Kulübü, dünyanın solaklara özel ilk futbol topunu bugün tanıttı.

Dersimspor,Şampiyonluğa Koşuyor!

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Dersimspor,şampiyonluk hasreti bitmek üzere.

Bodrumspor 3.Ligde!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor, 57 puanla üç maç öncesinden şampiyonluğunu ilan etti.

Spor Dostluğu İçin Büyük Adım!

Malatya ve Elazığ'dan oluşan gazeteciler heyeti, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığını ziyaret ederek, her iki ilin spor konusundaki dostluğunu daha da artırmak için ortak hareket etme kararı aldı.

BAL'ın Şenol Güneş'i!

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grup'ta mücadele eden Kütahyaspor'un kalecisi Ahmet Ölçen, bu sezon toplam 13 maçta üst üste ve toplamda da bin 198 dakika gol yemeyerek, 37 yıl önce Trabzonspor'un kalesinde 12 hafta toplam bin 112 dakika gol görmeyen Şenol Güneş'i akıllara getirdi.

Futbol Dünyası Tepkili!

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın yakılarak öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Futbol dünyası da bu vahşete sessiz kalmadı. Tolga Zengin, “Bunları sallandıracaksın” derken Gökhan Gönül ise, “Ahlaksız, şerefsizler” diyerek tepki gösterdi.

KTFF'de Şok Karar!

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) dün yapılan olağanüstü genel kurulunda şok bir karar çıktı..

Kocaelispor,Trabzon ve Bursa'yı Geçti

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor'a taraftarı sahip çıktı. Yeşil-Siyahlı renklere gönül verenler, aralarında Trabzon ve Bursa'nın da bulunduğu 14 Süper Lig takımını geride bıraktı. Cezası nedeniyle 1 maça seyircisiz çıkan Körfez ekibi, kalan 7 maçta ortalama 10 bin 100 taraftara oynadı.

Küllerinden Yeniden Doğan Şehir!

Türk futbolunda bir döneme imzasını atan, özellikle kazandığı iki Türkiye Kupası ve yetiştirdiği başarılı futbolcularla adından söz ettiren Kocaelispor, geçen sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lig'de sezonu lider bitirerek tekrar profesyonel lige dönmeyi hedefliyor.

Kocaelispor,Gümbür Gümbür!

Bir dönemler Türkiye Birinci Ligi'nin en güçlü kadrosuna sahip ekiplerinden biri olan, bugün ise Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Kocaelispor, amatör lige düşse bile hala taraftarlarının gözdesi.

Kocaelispor Geri Geliyor!

Bir vurulma noktasına kadar gelen Kocaelispor, oynadığı Bölgesel Amatör Ligi'nde kendisini destekleyen 10 bin taraftarı önünde aldığı 3 puanla hem lider oldu, hem de yeniden profesyonel "lige dönüş" mesajı verdi.

Celil Sağır,Erdoğan'dan Yardım İstiyor!

Samsunspor ve Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Celil Sağır, açmak istediği futbol okulu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Antrenörler Yolda Kaldı!

İstanbul'da katıldıkları seminerden Ankara'ya dönen yaklaşık 150 antrenör, Düzce'deki yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı.

Erhan Namlı,Yozgatspor'da!

Bölgesel Amatör lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor hücuma dönük orta saha oyuncusu Erhan Namlı'yı kadrosuna kattı.

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!

29 Ekim 1923'te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hakimiyet kayıtsız ve şartsız milletindir" esasına dayanarak ilan ettiği Cumhuriyetimizin 90. yılındayız. Spormaraton olarak, Türk Ulusu'nun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Toplam 61 haber.