Ronaldinho Kartal Artık!

Beşiktaş, yeni yılın değil yüz yılın bombasını patlattı! Dün İstanbul'a gelen Ronaldinho'nun ağabeyi Assis ile Ahmet Nur Çebi, 2 senelik anlaşmaya vardı

Beşiktaşlılar'ın heyecanla beklediği müjdeli haber 2013'ün son gününde geldi. Yılın değil, belki de yüz yılın transfer bombası patladı! Kara Kartal, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu renklerine bağladı. Önceki gece avukatlarıyla birlikte gizlice İstanbul'a gelen Ronaldinho'nun ağabeyi Roberto Assis, dün öğleden sonra Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. Çebi'nin ofisinde gerçekleşen buluşmada Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak ve futbol genel direktörüÖnder Özen de yer aldı.

SENELİK 6 MİLYON EURO
Çok büyük gizlilik içerisinde yürütülen operasyonun detayları dün basına sızdı. Daha önce 4 Ocak'taTürkiye'de olacağı açıklanan Ronaldinho'nun Menajeri Assis ile Ahmet Nur Çebi'nin kesin olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlı taraftarların 2013'ün son gününde sosyal medyada an be an takip ettiği transfer görüşmelerinde 2 yıllık anlaşmaya varıldığı dile getirildi. Transferin büyük kısmını sponsorlar vasıtasıyla karşılayacak olan Beşiktaş'ın Ronaldinho'ya senelik 6 milyon euro ödeyeceği iddia edildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR