Spor Gündemi

Spor Gündemi Haberleri

Türk Futbolu Yasta!

Eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk, 78 yaşında hayatını kaybetti.

EuroLeague Ekibine Transfer Oldu!

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra adı önemli EuroLeague ekipleri ile anılan İspanyol forvet Nikola Mirotic, İtalyan ekibi Olimpia Milano ile sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Belli Oldu!

2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, Ankara JW Marriot Oteli'nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında yapıldı.

Red Bull Uçuş Günü Görsel Bir Şölene Sahne Oldu

Uzun zamandır merakla beklenen 4'üncü Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'u kanatlar altına aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iş birliği ile Caddebostan Plajı'nda düzenlenen etkinlikte, ünlü isimler sunucu ve jüri olarak yer aldı. Organizasyonda yaratıcı ve eğlenceli el yapımı uçuş aracına sahip 35 takım, binlerce kişiye festival tadında bir gün yaşattı. 

İAÜ Kadın Voleybol Takımı Avrupa 2'ncisi oldu

Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) tarafından Polonya'nın Lodz kentinde düzenlenen 2019 Avrupa Üniversiteler Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden İstanbul Aydın Üniversitesi Kadın Voleybol takımı, turnuvayı 2'nci sırada tamamladı. Merve Çepni, Elif Merve Kapıkıran, Yasemin Özel, Müge Örencik, Melisa Memiş, Tuğba Şenoğlu, Buket Yılmaz, Sıla Çalışkan, Melike Nezihe Çadır, Gökçe Çiçek Aksoylu ve Marijeta Runjic'ten oluşan İAÜ Voleybol Kadın Takımı, yarı finalde Almanya'nın Munster Üniversitesi takımını 3-0 yenerek finale yükseldi. Finalde İtalya'nın Bologna Üniversitesi ile karşılaşan filenin sultanları üstün başladığı maçı 3-1 kaybederek Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu. 

Askıda Ekmek Futbol Turnuvası'nın Tokat şampiyonu belli oldu

CK Enerji Çamlıbel Elektrik'in ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla 'enerjimizi paylaşarak çoğaltalım' sloganı ile başlattığı Askıda Ekmek Projesi'ni yeşil sahalara taşıyan Askıda Ekmek Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın ikincisinde Sivas, Tokat ve Yozgat'tan toplamda 79 takım ve bin 580 sporcu katıldı. 22 kurumdan takımın yer aldığı ve Tokat Valiliği'nin 'Spor Tokat' projesi kapsamında Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirilen turnuva sonrasında ilk dört takım için askıya 11 bin ekmek bırakıldı.

Türkiye Tek Yürek!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenleri yurdun dört bir yanında yapıldı, Türkiye demokrasiye sahip çıktı, şehitlerini andı.

Satranç'ta TED Elazığ Koleji Damgası!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda TED Elazığ Koleji 8 ve 9 yaş kategorilerinde dereceye girdi.

TED'li Öğrenci Milli Takım'da

ntalya Belek'te 19-26 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen büyük Türkiye buluşması sonunda Milli takıma, küçükler ve yıldızlarda toplam 220 sporcu milli takım seçildi.

Satranç Şampiyonası Başladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 2 bin 663 sporcunun katılımıyla düzenlenen 2019 Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları başladı.

TSYD İl Temsilciliğine Kamaç Atandı!

Eşref TURAN'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılmasının ardından boşalan TSYD Elazığ il temsilciliği görevine Coşkun KAMAÇ atandı.

Sultaniyespor, Koçgündüz'e Emanet!

Yalova Çiftlikköy ilçesinin futboldaki iki temsilcisinden biri olan Sultaniyespor, deneyimli teknik adam Bayram Fettah Koçgündüz'le sözleşme imzaladı

Spor Maraton 3.Yaşında!

Türkiye'nin yeni spor portalı www.spormaraton.com 3. yaşını doldurdu.

Karaköse Ailesinin Mutlu Günü!

Spormaraton.com yazarlarından, eğitimci Fatih Karaköse'nin oğlu Mustafa Ege erkekliğe ilk adımı attı.

Şampiyon Elaziz Belediyespor!

Sezona Şampiyonluk parolasıyla başlayan Elaziz Belediyespor,bugün Sivas'ta oynanan 3. lige çıkma maçında rakibi 12 Bingölspor, penaltılarla geçerek adını 3.lige yazdırdı.

Elazığspor U16 Şampiyon!

2014-2015 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası, Samsun'da oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Elazığ'da Bisiklet Yarışı Düzenlendi!

Elazığ'ın Palu İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen Elazığ Valiliğinin de desteklediği "Harput‑Palu Kültür Yolu" projesi kent merkezinde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Spor Dünyası Seçimde Ne Sonuç Aldı?

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olan 8 spor adamından 4'ü, Meclis'e girmeyi başardı.

FC Elazığspor Şampiyon!

Almanya Bölgesel Amatör Lig'de fırtına gibi esen FC Elazığspor, şampiyonluğunu ilan etti.

Toplam 61 haber.