Futbol-Spor Toto Süper Lig

Futbol-Spor Toto Süper Lig Haberleri

Kayseri'ye Brezilyalı Orta Saha!

İstikbal Mobilya Kayserispor, Brezilyalı orta saha futbolcusu Adryan Oliveira Tavares ile görüşüyor.

Fırtına,İstanbul'da Aradığını Bulamadı!

Trabzonspor, İstanbul'da aradığını bulamadı. Avrupa’da adını Play-Off’a yazdıran Fırtına, ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor'a Ugandalı 10 Numara!

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyaspor,aradıgı 10 numarayı Hirvatistan'da buldu.

Aslan,Horoz'a Çarpıldı!

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun açılış maçında Yukatel Denizlispor, sahasında karşılaştığı maçta Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Ç.Rizespor'a Dünyaca Ünlü Golcü!

Vedat Muriç’in boşluğunu henüz dolduramayan Çaykur Rizespor gözünü dünyaca ünlü bir yıldıza dikti. Atmacalar, Wilfried Bony’yi transfer etmek için düğmeye bastı.

Gençler'den Roma'ya!

Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki savunma oyuncusu Yıldırım Mert Çetin, Cengiz Ünder'in takım arkadaşı oldu. Roma, 22 yaşındaki stoperin transferini 3 milyon Euro karşılığında bitirdi.

Kayserispor,Golcüsünü Hollanda'da Buldu!

Ekonomik problemleri aşan ve Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen Kayserispor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Fener'e Paraguaylı Golcü!

Bologna’dan Paraguaylı golcü Federico Santander için temaslar başladı. Geçen sezon 6.5 milyon euroya alınan 28 yaşındaki santrforun, Fener’e kiralık olarak gelebileceği aktarıldı.

Kartal'da Yeni Aday Lucas Piazon!

Kanat oyuncusu arayışında daha önce Elyounoussi ve Yevhen Konoplyanka ile temasa geçen siyah-beyazlıların, Chelsea’de oynayan Brezilyalı Lucas Piazon’la da ilgilendiği ortaya çıktı.

Konyaspor,Mili Golcüyü İstiyor!

Cimbom'da Falcao Şoku!

Galatasaray'ın dört gözle beklediği Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun transferinde şok gelişme yaşanıyor.

Fener'de Zanka Tamam,Sırada Kjaer Var!

Güçlü fiziği ve tecrübesiyle dikkat çeken 1.91'lik Zanka'nın transferini bitiren F.Bahçe, Sevilla'da forma giyen Kjaer'le de görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'a Yeni 10 Numara!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, gündemine bir kez daha Almanlar’ın ‘Yeni Mesut Özil’ olarak adlandırdığı Erkan Eyibil’i aldı.

Ömer Toprak,Terim'in Radarında!

Ahmet Çalık’ı gönderecek olan Galatasaray, gurbetçi futbolcuyu kadrosuna katacak.

Fener Gözüne Ahmed Musa'yı Kestirdi!

Fenerbahçe, sürpriz bir hamleyle Al Nassr forması giyen Nijeryalı yıldız Ahmed Musa’ya kanca attı.

Fırtına'nın Gözü Niasse'de!

Daniel Sturridge defterini kapatan Karadeniz devinde gözler artık Oumar Niasse’ye çevrildi.

En Çok Fenerbahçe Konuşuldu!

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), hazırladığı Temmuz ayı spor haberleri raporu açıklandı.  2019-2020 sezonu öncesinde açılış kampını gerçekleştiren takımlar hazırlık maçları ile kendilerini test etti. Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını oynadığı TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray ilk hazırlık maçında FC Wil'i tek gol ile mağlup ederken, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Pendikspor ile bir araya gelen Beşiktaş ise 2-1'lik skor ile ilk hazırlık maçının kazananlarından oldu.

Yiğidolar'dan Transfer Taarruzu!

Partizan’ın 2000 doğumlu yeteneği Armin Djerlek’i kadrosuna katan Sivasspor, orta sahaya Olympiakos’tan Bibras Natcho, 10 numaraya Porto’dan Fernando Andreda, stopere ise Den Haag’dan stoper Kanon’u renklerine bağlıyor.

Aslan'ın Yeni Hedefleri!

Gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray, transferde hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

Toplam 6059 haber.