Futbol-Şampiyonlar Ligi

Futbol-Şampiyonlar Ligi Haberleri

Bayern,Gol Oldu Yağdı!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih ilk maçta 3-1 yenildiği Porto'yu evinde bozguna uğrattı ve adını yarı finale yazdırdı.

Dev Derbi Sessiz Bitti!

Şampiyonlar Ligi'ndeki Madrid derbisinde Atletico, ezeli rakibine yine geçit vermedi, mücadele golsüz sona erdi..

Devler Liginde Eşleşmeler!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi..

İki Türk On Numaranın Galibi Hakan!

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'i konuk eden Bayer Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle rakibini devirdi ve rövanşa avantajlı gitti..

Real,Avantajlı Dönüyor!

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turuna iyi başladı. Deplasmanda Schalke 04 ile karşılaşan Mor Menekşeler, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve tur için büyük bir avantaj elde etti.

Cimbom,Dört Dörtlük Bitirdi!

Galatasaray, büyük hayal kırıklığı yaşattığı Şampiyonlar Ligi'nde son maçını da kötü bitirdi.

Avrupa Macerası Bitti!

Şampiyonlar Ligi'nde çok kötü bir sezon geçiren Galatasaray, Avrupa Ligi şansını da kaybetti.. Sarı kırmızılılar Anderlecht deplasmanından puansız ayrıldı ve grubu son sırada tamamlaması kesinleşti.

DÖRTmund,Aslan'ı Üzdü!

Galatasaray, bizi başarılara alıştırdığı Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.. Sarı kırmızılılar, Arsenal'in ardından Dortmund karşısında da 4 gollü bir mağlubiyet aldı.

Roma'yı Kim Yaktı?

Bayern Münih, Roma Olimpiyat Stadyumu'nda adeta gol oldu yağdı, Dünya Kupası yarı finalindeki 7-1'lik Almanya-Brezilya yarı finalini hatırlattı.

Aslan,Arsenal'e Boyun Eğdi!

Galatasaray, İngiltere'de Welbeck'i durduramadı, ağır bir yenilgi aldı.Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e konuk olan sarı kırmızılılar, sahadan 4-1 yenik ayrıldı

Cimbom,90'da 1 Puan Kurtardı!

Galatasaray, Devler Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yapmaktan son anda kurtuldu.. Grupta en kolay rakibi Anderlecht'i konuk eden sarı kırmızılılar, Burak'ın uzatmada gelen golüyle puan aldı.

Tur İngiltere'ye Kaldı!

Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında Arsenal'i konuk eden Beşiktaş, rakibini elinden kaçırdı,tur şansını İngiltere'ye bıraktı.

Haydi Kartal'ım Devler Ligi İçin!

Beşiktaş,Devler ligi bileti almak için Arsenal ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak.

"BA"k Avrupa, Bu Beşiktaş!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Feyenoord'u konuk eden Beşiktaş, hat-trick yaparak maça damgasını vuran Senegalli golcüsü Demba Ba ile rakibini yıktı, play-off turuna adını yazdırdı.

Kartal,Turu Araladı!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord'a konuk olan Beşiktaş, futboluyla beğeni topladı, Hollanda takımları karşısında şanssızlığını da kırmayı başardı. 2-1 kazanan Kartal, tur için büyük avantaj yakaladı..

Kartal,Avrupa Semalarında!

1694 gün sonra Devler Ligi arenasındaki ilk sınavına Feyenoord karşısında çıkacak.

Kartal'ın Rakibi Hollanda'dan!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.. Beşiktaş'ın rakibi kura çekimi sonunda güçlü Hollanda temsilcisi oldu.

Eşleşmeler Belli Oldu!

UEFA, kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonu birinci ve ikinci ön eleme turu eşleşmeleri belli oldu.

Real,Avrupa'nın Büyüğü!

Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid ile karşılaşan Real Madrid, uzatmaya taşıdığı mücadeleyi kazandı, mutlu sona ulaştı.

Toplam 73 haber.