Futbol-Dünya'dan Futbol

Futbol-Dünya'dan Futbol Haberleri

Futbol Maçı 475-473 Bitti!

Fransa'da nadir rastlanan bir hastalığa dikkati çekmek için amatör futbolcular 73 saat aralıksız maç yaptı ve rekora imza attı.

Denizli'nin Yerine Oğuz Çetin Getirildi!

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran, geçen sezon takımı çalıştıran Mustafa Denizli'nin yardımcısı Oğuz Çetin ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Bu Olay Dünya Futbolunu Sarsacak!

UEFA'ya bağlı 54 ülkenin federasyon başkanları Sepp Blatter'in tekrar FIFA başkanlığına aday olmasını protesto etmek için oturma eylemi düzenleyecek.

Fernandes İmzayı Attı!

Lokomotiv Moskova Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Manuel Fernandes ile uzun süreli bir sözleşme imzaladı.

Zaferden Sonra Secde Ettiler!

Filistin Milli Futbol Takımı, Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Challenge Kupası finalinde Filipinler'i 1-0 yenerek, Asya Kupası'na katılma hakkı kazandı. Futbolcular zaferi santrada secde ederek kutlarken halk sokaklara döküldü.

Avusturya'da Parlayan Yıldız!

Avusturya'nın ST Pölten takımının oyuncusu Cem Tosun,Türk kulüplerinin yeni gözdesi.

Bülent Uygun'dan "Kocaman" Haber!

Teknik direktörlük kariyerini Katar'ın Umm Salal takımında sürdüren Bülent Uygun, kulübüyle sözleşmesini 3 yıl daha uzatıyor.

Efsane Maçta Zidane Güldü!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından organize edilen "Yoksullukla Mücadele Maçı"nda eski futbolcular Filipinler'deki Haiyan Tayfunu mağdurları için ter döktü.

İbrahimoviç Türkiye'ye Gelir Mi?

İsveç milli takımının yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Türkiye maçı öncesinde basının karşısına çıktı, "Türkiye'ye gelir misin" sorusunu yanıtlayıp, Türkiye hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Dünya Kupası Görücüye Çıktı!

Futbolda, 32 milli takımın haziran ayında Brezilya'da uğruna mücadele edeceği FIFA Dünya Kupası, İtalyan'ın başkenti Roma'da sergileniyor.

Futbol Dünyası Yasta!

Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı oyuncusu Maicon, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yumdu.

Marsilya'da Kocaman İddia!

Fransız RMC radyosu, Fransa Ligi'nde lider PSG'nin 23 puan gerisinde kalan Marsilya'da teknik direktörlük konusunda Aykut Kocaman'ın da adının anıldığını ileri sürdü.

Brazilya'da Tarihi Gün!

2014 Dünya Kupası finallerinin kura çekimi bu akşam yapılacak. Ev sahibi Brezilya'nın Bahia şehrindeki organizasyon, 18.00'den itibaren TRT Spor'dan ekranlara gelecek.

2020'ye Resmen Başvurduk!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final ve final maçlarını İstanbul'da düzenlemek için UEFA'ya resmi müracaatta bulundu.

Avrupa'nın Süperi Bayern!

Süper Kupa'yı penaltı atışlarına giden maçta Chelsea'yi 7-6 yenen Bayern Münih kazandı.

Yeterli Delile Sahiptik!

UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarından men edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılın Oyuncusu Franck Ribery'i!

UEFA'da yılın oyuncusu Bayern ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan eski Galatasaraylı Franck Ribery seçildi.

Türkiye'ye Transfer Olmayın!

Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), futbolculara, maaş ödemelerinde sorun yaşama riskinin yüksek olduğu iddiasıyla Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Türkiye liglerine gitmemelerini tavsiye etti.

Futbolda "Şahin Gözü" Devri!

Teknolojinin gelişmesiyle beraber futbola da birçok yenilikler gelmeye başladı artık bundan böyle futbolda "Şahin Gözü" devri başlıyor.

Toplam 150 haber.